- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
rootkiller #1468 üzenetére
Gondolj bele a műanyag nem vezeti az áramot, oda mégis olyan kell ami vezeti. Aztán a kapott jelt a kapcsolódási pontra kell vezetni veszteség nélkül. A rozsdás kerítés drót nem az igazi megoldás az ezüst fólia jobb ötlet viszont mivel mozog nyúlik hajlik sérülékeny. Nekem a H 7 övet gariba cserélték és szerencsére egy H10 -re. Szerintem a Garmin és a POLAR egyformán vezető márka nem hiszem hogy minőségben különbség volna köztük. Sajnos tudomásul kell venni hogy fogyóeszköz
-
Coc@s
őstag
válasz
rootkiller #1459 üzenetére
Február 16-án vettem, márc 02-én jött a postás.
Arra nem emlékszem, hogy én választottam-e, de 1.7$-t fizettem szállításért.
Így volt ennyi idő. -
Coc@s
őstag
válasz
rootkiller #1457 üzenetére
EZT vettem.
-
Coc@s
őstag
válasz
rootkiller #1415 üzenetére
Helyzet van kérem.
Megjött a cucc.
Korrekten védett csomagolásban érkezett, maga a termék egy nem hivalkodó, de teljesen civilizált dobozban és neklonzacsiban.
A kínain kívül van hozzá egy angol nyelvű "smart guide".
A leírása szerint a hatótávolság <10 méter, 30 méterig vízálló. (Azért én nem vinném vízbe, biztos ami biztos alapon.)
Napi 1 óra használattal 3 éves elem élettartamot írnak.Az órával pillanatok alatt összeállt, néhány perc és már adatokat is adott az órának.
1-2 napot próbálgatom az új pánt - új jeladó kombót, aztán csinálok keresztbe cseréket.Egy előnyét már látom az eredeti Garmin jeladóval szemben, hogy amikor elemcsere szükséges, egy mozdulattal kitekerem az elemfedelet, szemben a Garmin négy picike csavarjával.
Ill. hogy ez tudja az ANT+-t is és a Bluetooth-t is.
Igaz, ha jól tudom egyszerre csak az egyiken kommunikál, de ezt még nem néztem meg tüzetesen.Néhány nap múlva írok az addigi tapasztalatokról.
-
Coc@s
őstag
válasz
rootkiller #1415 üzenetére
Amint megjött és megcsinálgattam a csereberéket, mindenképp megírom.
Van egyébként egy rossznak minősített "gagyi" pántom is, azzal is kipróbálom majd.
Ami biztos, hogy a gagyi pánt és a Garmin pánt testelektródája és a jeladó érintkezője közti ellenállása közt lényeges különbség van, a Garminé kevesebb.Nekem most egyébként a harmadik félém van Garminból.
-
Coc@s
őstag
válasz
rootkiller #1389 üzenetére
Mondjuk én amióta megvan, nappal folyamatosan viseltem a pántot, nem csak alkalmi futásokhoz.
-
Coc@s
őstag
válasz
rootkiller #1387 üzenetére
Az én Garmin pántom/jeladóm másfél évesen kezd furcsaságokat csinálni.
Szintén kihagy, de úgy is, hogy pl. megigazítom a pántot mikor nem mér, elkezd mérni, de aztán hamar nem ad jelet megint, pedig az órával össze van kapcsolódva.
Most rendeltem egy új övet/jeladót, ami tud ANT+-t és BT-t is, aztán elkezdek játszani velük, hogy a pánt vagy a jeladó hibás-e, esetleg mindkettő.
Elvileg van még fél év garancia, úgyhogy viszem vissza utána.
Annyi a baj, hogy nem hazai GARMIN garancia, mert az iPon-nál vették, ahol 2 év gari van ugyan, de nem tudom milyen az ügyintézés. -
Yoshida
aktív tag
válasz
rootkiller #1382 üzenetére
nem tudsz grafikont mutatni a mért értékekről? kiugrások vannak, vagy egyáltalán nem akar mérni néha?
az én garmin pántom jelzi az órának, hogy gyenge az elem, de ettől még elemcserét meg lehetne próbálni első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Yettel topik
- Revolut
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest