- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Megvan..én ingyen is elárulom
Engem nem érdekel ugyan de akit érdekel:Go to the game tab on the console > PS Store > All Games > Themes & Avatars > All Themes and just scroll until you see it, allowed me to download
Ennyi meg egy bambi...már le is szedtem
szerk: kipróbáltam de nekem nagyon fehér
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom mióta ennyi vagy hogy jó-e az ár, de én most találtam.
-
Sirandrish
legenda
PS4
The Evil Within
(Not available in Kuwait, Qatar, UAE)
Was €69.99/£49.99/AU$99.95, now €29.99/£24.99/AU$39.95Bound by Flame
(Kuwait, Qatar, UAE only)
Was $54.99, now $19.99
(PS Plus members save an additional 10%)PS3:
The Evil Within
(Not available in Kuwait, Qatar, UAE)
Was €59.99/£39.99/AU$79.95, now €29.99/£19.99/AU$39.95Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
(Kuwait, Qatar, UAE only)
Was AU$19.99, now AU$6.79PS Vita:
The Walking Dead: The Complete First Season
Was €19.99/£14.99/AU$24.95, now €7.99/£6.49/AU$11.95És rohadjon meg...ez pedig nagyon is érdekelne
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sanyi.mTs #60226 üzenetére
Mégis mi formázná?
Az hogy kiszeded, majd visszarakod?karak_22 Ez a JUJU tényleg érdekes..de ez dobozosan nem létezik vagy csak felénk ennyire "elterjedt"?
Az Okami már megvan..hála Davenek
Próbáltam előtte Elimset is meggyőzni arról hogy az mennyire is k*rva jó játék, de őt valahogy nem hatotta megAmúgy ezzel és a team ICOval a két legnagyobb PS2es élményemet újra átélhetem
-
Sirandrish
legenda
Első Colossus K.O.
Aki játszott ezzel...emlékszik-e mert én nem
Van olyan rész benne ami nem elérhető bizonyos dolgok után? Teszem azt van olyan hogy leverek egy Colossust, és ahol ő van hely az azután már nem elérhető/megközelíthető?
Illetve hogy ha megölöm az összes Colossust, utána barangolhatok még? Vagy hogy van ez?
Tényleg rég volt már -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #60216 üzenetére
erről ennyit...elfogyott és nem is lesz több
Pedig hogy imádom azt a játékot..
most csalódott vagyok -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Lacko84 #60188 üzenetére
"Használtan szeretnénk. Inkább az újabb fele hajlunk."
Most akkor használtat vagy újat szeretnétek?Én a Super Slimet ajánlom mert újabb és mert abból még ki tudsz fogni garanciásat és a vinyó is ebben a legnagyobb..nah nem mintha a Slim 320gigása nem lenne elég.
A régi fat verziót én már semmiképp sem ajánlom, mert szerintem abból a legfiatalabb is túl öreg már.
Ha Super Slim mellett döntenél abból ugye a 12 és a 500gigás van. A 12eset ne vedd meg mert arra túl sok minden nem fér. Persze megcsinálhatod azt is hogy megveszed majd raksz bele magadnak egy vinyót, -
Sirandrish
legenda
Tényleg jól tolta, de azért mi sem voltunk rosszak.
Az azért látszott hogy a village mapot "gyakoroltuk" mostanság. Nem volt olyan fejetlenség mint a Sanctuaryban..itt mindenki tudta hol a helye aztán normalon is pikkpakk letoltukjames001 Nekem egy sima talpas mikrofonom van..kb 600ft a tescoba.
Amúgy hogy lehet crushingon tolni? Nekem csak nomralt engedte kiválasztani.
Vagy ha normal kész (pl most villagen) akkor már engedi feljebb? -
Sirandrish
legenda
Elims és James
Köszi a COOP-ot..nagyon ott voltunk..minden pályát kivittünk, ráadásul egyből...fasza volt
perge666 Én mondtam neked
-
Sirandrish
legenda
Végigvittem időközben a Red Dead Redemptiont!
Elég jó volt, bár a vége azért pöttyet meglepettEgyébként 12 óra volt, mellékküldik nélkül. De majd adok azoknak is néhány órácskát
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kephamos #60116 üzenetére
Mennyiért veszik be a BF3at? Csak mert használtam lehet kapni 2 K körül, szóval marhára érdekel hogy ők mennyit adnak érte. Ilyen 500ft-ért oda ne add...akkor inkább megveszem én.
Amúgy gondolom a Nyíregyháziba mész..
1-2 használt játék árát felírnád vagy megjegyeznéd nekem? Pusztán kíváncsiságból hogy átlag használt piachoz képest mit produkálnak ők -
Sirandrish
legenda
A TR2-t nem is láthatod hun store-on, azon egyszerű oknál fogva hogy :
Not available in Bulgaria, Hungary, Kuwait, QatarNem számít,hogy hogyan célzol!!Csak engem kelts fel kérlek,ha meghalok. :-))) SirAndrish nem szokott..
Nem szoktalak feléleszteni vagy nem szoktam elfeküdni?
Mondjuk mindkettő hülyeség szóval mindegy -
Sirandrish
legenda
válasz
storm3 #60085 üzenetére
Ahhoz hogy hozzáférj a download listhez, azaz tudj letölteni ahhoz tudnod kell a jelszavát is. Ha azt nem adta meg akkor nem tudsz letölteni semmit.
Amit ő digitálisan megvett (nem a plus adta) azt akármeddig használhatod. Amit a plus akció keretében töltött le, azt meg addig amíg aktív a plus. Játékra mész...háromszög majd info és ott meg is tudod nézni hogy meddig tudod még használni.Elims Két darab mai 20éves csajost eltartani/kielégíteni....hát sok sikert
-
Sirandrish
legenda
A mai UC2 party is király volt. Elimsel már egyre otthonosabban csináljuk..legalábbis a Village mapot
Sajnos senki sem jelentkezett hogy velünk jönne így ketten mentünk, de így is király volt.
Csak fura mert hét közepén még néhányan meg voltak veszve az UC2 COOP-ért aztán mire eljött az idő, nem maradt senki -
Sirandrish
legenda
The 12 deals of Christmas #7
PS4:
Assassin’s Creed Unity
Was €69.99/£54.99/AU$99.95, now €44.99/£39.99/AU$62.95PS3:
Assassin’s Creed Rogue
Was €59.99/£49.99/AU$89.95, now €34.99/£24.99/AU$44.95PS Vita:
Sword Art Online: Hollow Fragment
Was €39.99/£32.99/AU$59.95, now €24.99/£19.99/AU$37.95 -
Sirandrish
legenda
Havazás és bankrablás a GTA 5ben!
Remélem még 25-26.án is elérhető lesz a cucc mert az enyém csak akkorra ér ide
-
Sirandrish
legenda
válasz
#79125504 #60024 üzenetére
Mi Elimsel fél 5 körül szeretnénk menni.
Tehát nálunk van még egy hely. Akit érdekel az jelezze nálam privátban.Mivel lehet hogy többen is lennénk ezért értelemszerűen az első jelentkező jön velünk és a többiek meg mehetnek a másik csapattal. Bár azért ennyien szerintem nem akarunk UC2 multizni
-
Sirandrish
legenda
válasz
storm3 #60019 üzenetére
Hát ezekhez kb csak a Resident Evil hasonlít és ha az érdekel akkor kb rohadt nagy mázlid van ugyanis épp le van akciózva a Store-ban.
Ezek vannak benne:
Resident Evil™ 1, Resident Evil™ 2, Resident Evil™ 3, Resident Evil™ 4, Resident Evil™ 5 Gold Edition, Resident Evil™ 6, Resident Evil™ Code Veronica X, Resident Evil™: The Umbrella Chronicles, Resident Evil™: The Darkside Chronicles and Resident Evil™: Operation Raccoon City.Ezért a pakkért ölni tudnék
De ha téged csak a régi klasszikusok érdekelnek, az sem baj ugyanis:
Ez értelemszerűen csak az első 3 részt tartalmazza...de ezek hasonlítanak leginkább a Dino Crisisre és a PE-re
-
Sirandrish
legenda
PS Plus előfizetőknek most ingyenes a Titan Attacks!
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
FC3 megvan valakinek? Milyen?
PC-n végigtoltam, szóval inkább a kezelés érdekelne elsősorban. -
Sirandrish
legenda
válasz
d.véderjoe #59954 üzenetére
Köszönöm az infót
-
Sirandrish
legenda
Mit tud a BF3 Premium és Limited edition az alaphoz képest?
-
Sirandrish
legenda
válasz
#79125504 #59931 üzenetére
A Max Payne 3at én is akarom/akartam így kicsit utána néztem.
Arra készülj hogy elvileg játékmenetileg semmi sem fejlődött az 1hez képest. Ergo 1x éve egy helyben maradtak. Ráadásul ami az első rész komor hangulatát illeti...hát..itt hawaii inges Bruce Willis Braziliában...
Persze 1500ft-ért szerintem remek vétel, csak ne úgy vedd hogy az első két részt imádtad és akkor biztos ez is jó, mert akkor lehet hogy csalódsz.Inkább úgy nézz rá mint egy Stranglehold 1.5
-
Sirandrish
legenda
576
-
Sirandrish
legenda
Alien: Isolation
Was €69.99/£54.99/AU$99.95, now €34.99/£24.99/AU$47.95PS3:
Alien: Isolation
Was €49.99/£39.99/AU$69.95, now €24.99/£19.99/AU$29.95PS4/PS3:
Alien: Isolation Season Pass
Was €24.99/£19.99/AU$37.95, now €16.99/£13.99/AU$25.95PS Vita:
Hatsune Miku: Project DIVA f
Was €29.99/£24.99/AU$44.95, now€14.99/£11.99/AU$22.95
PS Plus members save an additional 10% -
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59884 üzenetére
Hát én inkább várok akár 2-3 percet a játék előtt mint hogy végig azt hallgassam ahogy olvassa a lemezt.
Én elhiszem hogy ez sem a lemeznek sem az olvasónak nem árt, egyszerűen csak zavar. De nagyon.
Szerencsére nagyon kevés játék ilyen szóval ezzel együtt tudok élnisatz18 Még van 7 ajánlat háta 24.éig. Abban tuti benne lesz, legalábbis szerintem.
50%os leértékeléssel meg már csak 3500ft lenne.
Viszont akkor tökön is szúrnám magam mert idén már tényleg NEM tudok és nem is akarok játékra költeni
Főleg hogy még ezerrel gondolkodom a Max Payne 3on. Nem tudom hogy mennyire jó de 1500ft-t gondolom megér -
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59882 üzenetére
Tudom hogy nem rossz...ezért választottam ezt. Csak még nem tudtam rávenni magam hogy hozzányúljak.
A kiemeltbe meg valakinek össze kéne szednie akkor ezeket a dolgokat. Mellesleg az "erősen használja a lemezt." is épp elég..engem például totál elrettentett a Beyondtól. Lehet hogy normál használat csak hangos de én nem szeretem..nekem fáj hallani..nem tudom miért
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest