Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cilo9
aktív tag
válasz
doktordrog
üzenetére
Úgy van ahogy Gabriel írta, vétek kihagyni!
Én is szinte csak negatív kritikát olvastam róla, de annyira PoP rajongó vagyok, hogy úgy voltam vele, ha szar akkor is látni és kipróbálni szeretném. Mindenhol azt olvastam, hogy alig van logikai rész (ami igaz, de azért akad és kárpótól más szerintem) és alig kell harcolni. (ez már nem teljesen igaz, más rendszer szerint van a harc, mint az eddigiekben, de szerintem rendben van) és hogy milyen sz@r, hogy nem lehet benne meghalni, mert a csajszi mindig megment! Ez kb azt jelenti, hogy megspórolsz 2 "kattintást" (RESTART - Are you sure? - YES! kb ezt a kettőt), viszont sokkal folyamatosabb a játékmenet és odatapaszt a játék elé, mert nincs akaratlan szünet.
Én az új grafikától féltem, jobban örültem volna ha Assasin Creed grafikai minőséget kap, de a Cell-shaded nagyon f@szányos lett! Igazi mese világ lett így!
Ha 6-7k körül tudsz venni, akkor ne habozz ha szereted az e fajta játékot akkor élvezni fogod!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest