Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz szasanyi #7358 üzenetére

Pontosan úgy van, ahogy mondod: nem ilyen egyszerű. Nézd, szép dolog az empátia, de egy ilyen idős gépnél, ilyen előélettel bármit is szavatolni botorság. Meg egyébként honnan tudhatnád, hogy a vevő 3 nap alatt mit csinált vele? Ha megfordítjuk a dolgot: az eladó meg így a vételárat és visszakapja a gépét működésképtelenül, amit már sehogy nem tud eladni.

"Azt meg ne mondd már nekem, hogy te benyelnél 80k buktát 3 napos cuccnál (mondjuk, mert nem tudom pontosan mennyiért kelt el a PS3), mert hát így jártál, ez van."

Ilyet nem mondtam, de épp ezért nem is vennék használtan olyan elektronikai terméket, amin már nincs garancia, mert tudom, hogy adott esetben mehetek a sóhivatalba, mert semmire nem kötelezhetem az eladót, PH! garancia ide, vagy oda.

Pontosan ezért nem szoktam eladni a leharcolt cuccaimat, mert nem vállalok érte felelősséget, hogy épp nem két nap múlva szarik be. Rendszerint odaadom őket valamelyik ismerősömnek, akiről tudom, hogy örülne neki, max. megbeszéljük, hogy iszunk két sört és le van tudva az ellentételezés. Tudom, erre mondható, hogy egy PS3-nak még használtan is értéke van. Erre esetleg megoldás, hogy eladod egy konzolstúdiónak, ahol ők maguk vállalják a 3 napos garanciát. A PH! garancia szép dolog, egyet is értek vele, de egy ilyen gépre soha nem vállalnám be.

Új hozzászólás Aktív témák