Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MysFromHun
csendes tag
Sziasztok Fórumozók!
1, Azokkal a kérdésekkel/problémákkal fordulok felétek, hogy elkezdtem a CallOfDuty Black Ops-al játszani, leginkább a multiplayer részét részesítem előnyben és amikor játszom valami kattogást hallok a PS felől ( mintha folyamatosan olvasna). Játszom az Uncharted2-vel is ott a multiplayer pálya elején 1-2 beolvasás, kattogás hallatszik, de utána megszűnik. (van ismerősöm, aki szintén játszik a PS3-án BlackOpsal és nála pedig a pálya elején van 1-2 kattogás és utánna megszűnik)
2, A másik problémám még a BlackOpsal, hogy a kép nem folyamatos állandóan kis laggokkal megy, lehet azért mert folyamatosan olvas? Ebből arra következtetek, hogy a lemez lehet-e a hibás?
3, Interneten keresztül rendeltem, és ha megtudtok erősíteni abban, hogy a lemezem lehet a hibás akkor élhetek-e valamiféle garanciával. Másfél hónapos a lemez, de a PSN miatt a multit nem tudtam tesztelni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv: MYS

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest