Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shioriharu

csendes tag

válasz benecz #12951 üzenetére

Hát a full story hosszú lenne és siralmas, mert nem akarom összeszámolni mennyi pénzt vertem rá már így is (kb 2 slim gép és 3 játék ára) merhogy voltam már x szervízben érdeklődni, sőt igazából ez már a 3. szervíz, ahol nem tudnak semmit kezdeni a konzollal (el akarták küldeni Franciaországba, hogy ott megjavítsák, természetesen a költségeit én álltam volna) konzolcseréről annyi szó esett, hogy nem fogják kicserélni.
    Lényeg a lényeg, állítólag mostmár mindene rendben van, garancia is megújítva, a hét végén valszeg mehetek érte, de ha nem, látni fogtok a hírekben.
    (ui.: szidás, fenyegetés eredményt nem szült, a kung-fu epizód még csak most jön, mert jámbor ember vagyok)
    Az érdekelne, hogy ha cserélve van a konzol ha nem, ha formázták a HDD-t ha nem, az SC4 mentések, és system backup pendriveon van, más játékom nem is igazán van és nem is nagyon kell, ezeket a mentéseket valamilyen módon használhatóvá lehet tenni? (teszem azt ha psn IDhez kötöttek, és belépek az én PSNemmel működni fognak?)
    Mert ha nem, ezek konzolt fognak zabálni amíg blue-rayt nem szarnak.

Új hozzászólás Aktív témák