- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
a chmod megvolt, de szándékosan groupba tettem, mert több kamera van( összesen 10, de nem kell mindet bekötni) és úgy láttam, hogy minden kamerának egyedi u/p[user/pass] kell különben összeakad. Azt nem vágom, hol adom meg motioneyeben, hogy melyik kamera milyen u/p vel fér hozzá a mappához - ami egyébként ugye be van mountolva a motioeye alá, rgo, bár nem vagyok koponya, olyan, mintha a saját lemezére írna, amihez meg nem kell semmi jogosultság szvsz... Nálam a lemezkezelés egy katyvasz mint azt már irtam is...
azért azt sem akarom elhinni, hogy mindenki a telepített merevlemezére menti a kamera képeit/videóit, mert az még nekem is baromság, de hogy erről ne legyen egy poszt/tuto/bármi az meg egyenesen MI... most megint én vagyok a helikpoter, ezt úúúúgy utálom
pláne, hogy én csak túrista vagyok ezen a területen (IS)...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Napelem
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest