-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Ma gondoltam kipróbálom Proxmox 7.1-et. USB-re megcsináltam a telepítőt majd be a gépbe... HDMI-n rákötöttem a monitorom.
Amíg a console töltődött nem volt gond...majd látom, hogy a GT710-es VGA-hoz drivert tölt és amint beadta a fehér hátteres GUI-t őrület vibrálásba kezdett a monitorom. Stroboszkóp az sehol nincs ehhez... Végigvittem a folyamatot majd visszakötöttem a laptopra. És megmaradt a vibrálás... Ekkor azt hittem meghalt a monitor de egy kb 45-60 perc múlva magától megszűnt a jelenség.
Közben azért váltogattam a Proxmox gép és a laptop között és tényleg elmúlt, de gondoltam kipróbálom újra... ÉS a telepítő indulásával ismét reprodukálta. Úgy megvibráltatja a monitort, hogy utána hiába kötöm rá másik gépre...egyszerűen nem múlik el azonnal és kell egy kis idő amíg kiheveri...
Láthatóan az nvidia driver betöltése körül keletkezik valami...viszont ez így elég durva... Kissé aggódom is a monitor miatt.
Nem vagyok r=1 user, és már mindenre is mindenféle módon rákötöttem a monitorom de csak ebben az esetben produkálta ezt az anomáliát.Járt valaki hasonlóan?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest