Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
válasz
Darahian #19442 üzenetére
na akkor kicsit bővebben
konfigom adatlapon, midnenből legfrissebb driver, próbáltam xp és vista alól is egyaránt, xp: sp3, vista: sp1, minden frissítés fennvan.
Vista alatt, amikor befejeződik az update, és rányomok, hogy start game, akkor kapok egy feltehetőleg memóriacímzési hibaüzenetet (mivelhogy kb annyi az üzi, hogy "error: 0x...."), és kilép a launcher. Ha ujra elinditom, akkor ujrakezdi a többórás update-t, amit már 3adjára nem volt kedvem kivárni.
Xp alatt hasonló a helyzet, befejeződik az update, start gamera rányomok, launcher bezárul , várom hogy elinduljon a game, egy kis homokóra aztán semmi. Launcher ujra elindit, update kezdi előről
A telepítőt innen szedtem: http://project-torque.aeriagames.com/download és gamershell mirorról.
remélem igy már tudtok vmit mondani
ha mégis nagyonfontos lenne a száma az üzinek, akkor este ujra elinditom az update-t és nyomok egy screenshotot
-
akasp
senior tag
hali!
feltelepítettam a játékot, és elindítom, és több mint 1 órát frissítette magát, de utána meg nem indul el:S vista alatt hibaüzit kaptam, xp alatt meg semmi se történt. amikor ujra elinditom a játékot, akkor ujra frissiteni akar.
mi a hiba/megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest