- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
SylarHUN #6014 üzenetére
Eddig még nem jött semmi
. Bár elvileg mostanáig lehetett kitölteni az űrlapot. Azt utána átküldik az Aeriának, akik továbbadják az illetékeseknek... szóval eltart egy darabig. Leghamarabb talán az autó fog érkezni, azt a GM(ek) intézi(k), az AP-t külön utalják (tudomásom szerint), az mindig is elég hosszadalmas procedúra volt (legalábbis ha nyereményként kaptad).
Szóval egyenlőre még nem aggódom, de remélem nem is lesz semmi gubanc. Már így is úgy érzem magam, mint egy 5 éves kissrác karácsony előtt.
-
-=ZS=-
tag
válasz
SylarHUN #5956 üzenetére
Szóval Grid!
Majd meglátjuk, mit hoznak ki belőle, a Race Driver sorozatról vegyes érzelmeim vannak.. A videón is jókat kacagtam itt-ott, pl ahogy driftelnek.. meg amikor az aston martin kivág a ferrari háta mögül, hát azis megmosolyogtatott, mangákban látni ilyen mozdulatokat
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
SylarHUN #5695 üzenetére
Hát igen...ez várható volt, mivel csak az Xfire-s loginokat tették közé, nem a PT-s loginokat. Ráadásul az X-fire profileod nem tartalmazza a PT-s accountod adataid, amit a nyertesnek kell megadni...
Nekem rögtön feltűnt, hogy egy kissé könnyelműek. nem akartam beírni, nehogy tippet adjak 1-2 magyarnak, akik olvassák a ph fórumot. (jóval többen olvassák, mint ahányan ide beírnak)
Úgy néz ki, nemcsak nekem jutott eszembe ez, csak azzal a különbséggel, hogy ezt egyesek meg is csinálták...hát ilyen világban élünk... -
pisti
őstag
válasz
SylarHUN #4664 üzenetére
Más lett az irányítás ez tény, de kis átkonfigolás után meg lehet szokni.
Én növeltem kicsit a kormányzás szögtartományát (150°->180°) meg jóval fentebb toltam a steering response-t (1.0 -> 4.0), így kis gyakorlás után tudtam hozni practiceben az 1:40 körüli kört a Togue-on, Quadróval, ahogy ez előtt is.
Ami úgylátom a leginkább zavaró ennél az új irányításnál, hogy jóval lassabban szedi vissza a kormányt mint eddig, valahogy nagyobb az egésznek a tehetetlensége, bár így szerintem talán reálisabb, meg billentyűvel (megfelelő gyakorlattal), így szerintem jobban lehet ívet tartani. -
PaJa1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Synology NAS
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Autós topik
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest