- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2861 üzenetére
Gratula az új karihoz
-
Dr. Romano
veterán
Nem igazán értem a problémát. Az Options/Controlsban oda állítod a billentyűket ahová akarod.
Nyugodtan át lehet állítani a Shit UP/Down billeket máshová is... -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2836 üzenetére
"de tudod ki fog fizetni ingyenes játékért..."
Én tudom! pl. This No All
(és még sokan mások)
UnConnecteD
Az új kocsikat én is várom és jó lenne egy eladás rendszer is a játékba, mert a Harpoontól szívesen szabadulnék jó pénzért... -
Dr. Romano
veterán
Valaki találkozott már ezzel?
Verseny közben ledobott (nem volt lag). -
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #2790 üzenetére
Hát tényleg van a TA-ban egy "pár" bug ami idegesítő (amit örülnék ha a fejlesztők a következő patchban már javítanának...
)
Mondjuk engem a speedbug valamilyen oknál fogva nem érint, de a szélárnyékbug az engem is nagyon fel tud húzni
Ilyen verseny után levezetésképp megyek egyet az Ama VS-en vagy Exploleren -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2740 üzenetére
"Amúgy még azt imádom amikor jön ki valamelyik okoska a pitből, és egyből beb*ssza a verdát a beton közepére... "
Ezt én is nagyon útálom...
Ahelyett hogy a "gyorsítósávon" haladnának az ívig egyből kiteszik 60-al a kocsit az útra aztán meg nekik áll feljebb hogy miért mentem neki...
Volt már párszor ilyen esetem nekem is...Cayman
Szitakötő?? -
Dr. Romano
veterán
Szerencsére én ezekkel a speed illetve pénz (mondjuk ezt sajnálom
) bugokkal nem találkoztam még soha.
Engem a "szélárnyék bug" szokott idegesíteni. Nem tudom hogy ez nehezítés vagy nem, de ha ketten vannak előttem akkor egyszer hol az egyiknek van szélárnyéka máskor hol a másiknak (persze mindig akkor megy el a másikhoz amikor épp beállnék mögé, mintha dirkekt szivatna a játék...
eléggé zavaró)
Backspace
Én úgy tudom februárban lesz vmikor... -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2671 üzenetére
Hát azért ott is előfodulhat adatvesztés, pl. verseny alatt a kocsi adatai hiányosan vagy egyáltalán nem érkeznek a csapathoz, akkor abból probléma lehet...
Cayman
Még jó hogy léptem tegnap a szobából verseny előtt
Sajna a a sok player miatt nem bírta volna a net, ezért nyávogtam már 8 playernél hogy induljunkKiépés után csináltam egy szobát ahol 5 peerc után már 10-en voltunk és nyomtam egy jó racet ahol sikerült megcsípni az első helyet. Érdekesség hogy ez már bőven 10 után volt de +50%-ot nem kaptam...
-
-
Dr. Romano
veterán
Beleczkil & Filder
Nektek mi a játékban a nicketek?
-
Dr. Romano
veterán
Ugye hogy ugye!
Én mostanában csak olyat megyek. Jól tejel és ha nincsenek barmok a pályán, akkor elég jó versenyeket lehet menni (mint ahogyan az előbb is tettük).
Kár hogy a neted bontott mert jó meccset nyomtunk szunyiékkal.Egyet jegyezz meg a boxban 54 fölé ne menjen
(mondjuk a 15 körösben a 3 az picit sok
, de belejössz!)
és még azt hogy ha utolsó vagy egy 30 (vagy 15) körös versenyen ne foglalkozz vele, menj végig mert a többiekkel is bármikor történhet valami így egyből szerezhetsz egy jó helyezést.Screammm
Jó lenne megkérdezni tényleg tőlük hogy a klános dolgot hogyan képzelik, de sajna nekem ehhez kevés az angolom.
Ha mást nem, akkor tegyék ismét RP-ssé a NicknameChangert (már az is jó lenne) -
Dr. Romano
veterán
válasz
norbiphu #2625 üzenetére
A klános részen én is örülnék ha már működne végre...
"elég durva lenne ha egy versenyen odaáll 5 autó gyk. ugyanolyan festéssel. "
Én a multkor nyomtam egy 8 playeres TA-t ahol 6 embernek ugyan olyan festésű kocsija volt (a default
) tényleg durva volt
"elveszne az egyéni identitástudat, de lenne helyette csapatidentitás"
és akkor mi lennénk a BORG
Komolyra fordítva tényleg feelinges lenne. Örülnék neki én is ha végre a klános dolgot kidolgoznák...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #2620 üzenetére
Nem semmi grat!
Az én 1000ft-s dana egerem csak ennyire volt képes
( na jó én is bénzátam, mert nem tudtam mit kell csinálni
)
-
Dr. Romano
veterán
Ajánlott olvasmány
De tuningolni a shop-ban tudsz és igen, abból a pénzből (is) amit versenyek után szerzel.smisa
Ebben igazad van. Először én is meglepődtem hogy egy db tuningcucc szinte semmit nem javít.
És persze ez nem is élethű (ahogy írtad pl. a chiptuningos rész). Ezeken is volna még mit csiszolni a fejlesztőknek. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Beleczkil #2594 üzenetére
Üdv!
Hát igen a TA az ilyen (vagyis inkább az emberek egy része...). Az elején én is idegeskedtem rajta, de ma már reflexszerűen kerülöm a sok barmot ha éppen útblokádot támad kedvük építeni
A speedbug elkerüléséhez csak annyit hogy ne menjetek 15-20 playeres versenyeket, mert akkor szerintem nem jön elő.
Legalábbis nekem még soha nem volt ilyen bugom, így csak elképzelni tudom mit élhettek átBenedicht
Jó kis mapnak tűnik -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2579 üzenetére
Jó kérdés, de én el nem tudom képzelni hogy hogyan lehet 50-es időket autózni
(igaz nekem még az 56,7 is nehéz szülés...)
Azonban nézz szét a többi pálya köridő csúcsain. Olyan lehetetlen idők vannak egy-két helyen, hogy csak nézek
(asszem pl. pont a B-road-on is van egy érdekes) -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2576 üzenetére
Szerintem sehogy
-=ZS=-
Kár a döntő miatt...tényleg a döglött kutyája miatt maradt el? lol
-
-
Dr. Romano
veterán
kisvardai nem tiszta!
Én is ha nyomulok vele állandóan rinyál hogy várjam már meg (hát a lófszt! ha várni akarok, akkor kimegyek a buszpályaudvarra, de ez verseny).
Persze utánna mindig bevágja a durcit ha nem várom meg, de kit érdekel... tanuljon meg vezetni (ráfér, mert ahogyan az íveket használja...)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #2535 üzenetére
"hat vegulis, magyar jatek, magyar palya, magyar soforok. miert is ne lennenek jok ?"
-
Dr. Romano
veterán
válasz
bubu256 #2532 üzenetére
Szia!
TA-ban backpack?
Nem tudok róla hogy lehetne oda cuccokat venni (régen lehetett még bétában). Még a balanceokat is kiszedték mostanában.
Az áramszünetrő és egyebekről nem tehetsz, de a játék nem tudja megállapítani hogy te miért léptél kiAzokat az időket szerintem is jó lenne már törölni...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2513 üzenetére
hehe
Hajrá! Alázzátok szét a mezőnyt!Inkább nézzetek Hitmant. Én most nézem először és idáig az első 30 perc nem rossz
-
Dr. Romano
veterán
Hát nem azért de most már legalább vagyunk 200-300-an!
Emlékszem még szeptember november környékén már örültem ha 60-70-en voltunk az egész játékban!!! (volt olyan nap amikor össz-vissz 20 emberke lófrált a szerveren!)
December óta igen komoly változás történt már "csak 250-300 körül játszanak."
Épp fordítva; most kezd élni (végre) az egészJa igen a Thunder Alley irányítása is változott (azt érzed most furcsának). A gép segíti az ívre az autót. Ha azonban úgy akarod irányítani ahogy régen (segítség nélkül), akkor kapj be egy penaltyt, mert akkor ez a feature kikapcsolódik
(bug)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2500 üzenetére
Tényleg jó lenne ha legalább választhatónak betennék azt is, de szerintem maradni fog az "idős" rendszer.
A netkód optimalizálását meg tárt karokkal várom, mert 128Kbites feltöltéssel 11 player felett már gond van(vagy ha nem akarnak ezzel foglalkozni, akkor minden játékosnak ajándék 8Mbites net a fejlesztőktől
)
CactuS
Jól olvastad a Quadro már olyan mint a Tescos szatyor,osztogatják ingyen
(persze ahogy a többiek hsz-ét olvastam jól tuningolva szép versenyeket lehet vele futni)Jah, egyébként ha 1 hónapja nem voltál a játékban, akkor tudnod kell, hogy minden autó sebességéből jócskán visszavett az legutóbbi patch.
-
Dr. Romano
veterán
Valahogy így
És ez "valós idejű" volt.
BiG G3ry
Lehet hogy nem "élethű", de így legalább tudnám hol van az éppen előttem haladó egy nagyobb tömegben.
1000x praktikusabb és informatívabb, mint a mostani rendszer. -
Dr. Romano
veterán
Arról nem írtak hogy visszarakják e a TA-ba a távolságmérőt?
Nagyon szar ez a mostani idős rendszer... -
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #2458 üzenetére
Most már nagyon érdekel a téma!
"Gondolom észrevettétek, hogyTA-ban erősen szoktak változni a köridők, amiket az ember üres tankkal tud futni... valamikor alig tud az ember 1:00 alatti kör időt menni a kocsijával, s van amikor 0:57.0 körül lehet menni szélárnyék nélkül."
Már jóidejem tolom a játékot, de még soha az életben nem találkoztam ezzel a jelenséggel...
Ez mikor szokott lenni?
Ha olyan TA-t mész ahol nagyon sokan vannak, vagy ha kevesen vagyok (10 alatt) akkor is előfordul?
Mert szerintem ez lehet a nyitja a dolognak
Én mindig max 10-12-es versenyeket tolok, ahol még nem lagazok (és más sem). Lehet azért nem találkoztam még ezzel... -
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #2448 üzenetére
Ez igaz. Optimalizálás szempontjából még azért kell csiszolni a játékon (bár már most is sokkal jobb mint a patch előtt).
Pl. az egyik Tokyoi pálya adott szakaszán ha este megyek igen szépen leesik az fps szám 10-15-re (de mindig csak az adott szakaszon).
Tehát tényleg van még mit dolgozni rajta.
Jah... hogy neked 512-es lesz a kari?Akkor az előbb nem szóltam
Speed(R)
Mondjuk ez igaz. Sajna a tesztek is régi játékokkal vannak, így tényleg nem jön át a különbség a karik között.
BiG G3ry
Pfff.... ha ezt tudom... mindjárt be is ültetem Cirmit a játék elé, hadd gyűjtsön egy kis RP-t -
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #2445 üzenetére
Igen az AF hiánya nálam is gondot jelentett, de én inkább a textúrákat magasra toltam (az úgysem kajál annyit talán mint az AF szerintem)
Ha nagyot akarsz gyorsítani a játékon, akkor mindenképp tedd DX8-ba. Kinézetre még úgy is okés a játék és így szerintem simán fog menni magas texti+AF-el.Az új karival kapcsolatban meg erre számíts!
Gondod nem lesz vele egy darabig (bár nem sokkal gyorsabb mint az X1950pro, igaz ott a DX10) -
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #2432 üzenetére
Jó az a kis GS!
Én egy ddr2-es 7300GT-vel nyomtam még a játékot 3 hónapja és jól futott vele közepesen
Nekem is passzív volt és húzva a 90 fokot is elérte (a bordához hozzá sem lehetett érni) aztán egy 8cm-es venti 60-ra levitte.
HD3850? Jó választás. Ha lenne lém, most én is olyat vennék (meg persze új cpu-t stb...)!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2401 üzenetére
Amatőőőőőrrr hiba!
MSN csuklóból lelőve ha megy a játék!(sőt én minden netes hülyeséget ki is lövök, Windows Update, antivírus stb...)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
nofreenick #2385 üzenetére
Üdv!
Nem kell nagy fannak lenni, én is csak párszor játszom a játékkal naponta. Az irányításhoz meg hozzá lehet szokni (szerintem nagyon jó).
//A multkor havernál játszottam az NFS MW-el újra és a PT után nagyon gyerekes játéknak tűnik irányítás szempontjábólTibiajax & Rageous
Szerintem semmi gond nem volt azzal a poénnal (ami ráadásul offba volt téve). Valaki szerint vicces, valaki szerint felháborító. Ilyen világban élünk ahol a vélemények ütköznek, különböznek (szerencsére!!).
Peace! -
Dr. Romano
veterán
Grat minden földinek és győzzetek majd a versenyen!
-
Dr. Romano
veterán
Hát erre a TA eventre esélytelen volt a bejutás (11 előtt 130 ember volt TA-n
).
Sikerült valakinek egyáltalán és ha igen hol végzett?
-
Dr. Romano
veterán
Váá már megint ez az időszámításosdi.
Anno ABnormallal mennyit találgattunk hogy mikor is lesznek az evetek(én még most sem tudom
)
Screammm
Rageous tagja az Invictusnak és dolgozott is a játékon.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
nofreenick #2338 üzenetére
Üdv!
Ha a sorok között üres sor szerepel akkor nem megy az off, csak összefüggő szöveg esetén.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2315 üzenetére
Ha látod hogy nagyon nem akar lekopni, akkor egy előrehozott kiállás segíthet talán (igaz ha kiállás után full tankkal kapod magadmögé, akkor inkább ne
)
De ha mindenképp le akarod rázni és boxba sem akarsz kimenni, akkor gyorsulj fel szépen és várd meg amíg mögéd ér, majd hirtelen sima+kézifék egyszerre és ha minden jól meg kap egy szép kis penaltyt (ha hátulról mész másnak, szinte egyből ad a játék)
Párszor már összejött, szidott utánna egész verseny alatt a gyerek, de ilyen az élet...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2313 üzenetére
Csak velem kerüljön össze egyszer!
Én sem szeretem amikor rajtam spórolan benyát a külföldiek (ti nyugodtan). OIyankor lelassulok én is, általában ez be szokott jönni és inkább továbbáll
-
Dr. Romano
veterán
válasz
EQMontoya #2299 üzenetére
Nekem ilyen még soha nem volt (pedig általában mindig kicentizem a dolgokat
).
Ha üres tank környékén nyomulok akkor általában akár picivel 58 alá is le tudok menni. De hogy üres tankal csak 59-et fussak olyan még nem volt.Rageous
Vááá ez nagyon üt!!
(a felirat vajon mit jelent?)
-
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Backspace #2237 üzenetére
Természetesen kisebb, mert nem kell rángatni mint a billentyűzetnél.
Azonban a patch óta a billeseknek is van egy kis segítség. Egyfajta "ívrásegítés" működik, ami könnyíti a kanyarban való kormányzást.
Apró bug ebben, hogy ha bekapsz egy penaltyt, akkor ez a segítség szépen kikapcsolódik egész a verseny végéig.
(így ha mondjuk a 9. körben bünti, akkor a végéig rángatózva kell menyjek)
Egyébként te ki vagy?
Vagyis mi a PT-s nicked?
-
Dr. Romano
veterán
Legyen Exploleres szoba is este, mert a TA tuti tömve lesz és egyeseknek (mint pl. én
) 12 player felett már igen csak lagos a dolog.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ABnormal #2134 üzenetére
Lehet hogy hülyeség, de a hibaüzit elnézve én megpróbálnám még felrakni a legújabb java környezetet.
-
Dr. Romano
veterán
Én is próbáltam egy PS2 utánzat gamepaddal, de még analógon sem tudtam rendesen irányítani (mondjuk én kormánnyal sem tudok autós játékot játszani
).
Inkább billentyűzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest