- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Ez olyan "szép". Olyan eventen lehetett megnyerni a játékban még nem lévő honda civic-et, amelyen csak olyan kocsival lehetett indulni, amely még szintén nincs a játékban.
Már az is felb_sz, hogy a Morello tuninggal ügyeskednek. Most meg ez is. Hogy benne is vannak a kocsik a játékban meg nem is. Ha a szerencsésnek szerencséje van, akkor résztvehet egy eventen és ha szerencséje van, akkor lesz egy kocsija. Mégis, hogy akarják még a játékosok idegeit borzolni? Nemhogy jönnének fejlesztések a játékhoz. Nem. Úgy csöpögtetik az új dolgokat, hogy csak néhány "kiválasztottnak" legyen jó a játék. Nem is értem, mintha valami világraszóló esemény lenne egy-egy újdonság engedélyezése a játékban, kb. úgy állítják be aeriáék. Oszt kb. annyi hírneve van az aeriának, mint Gyurcsány blogjának. Nem tudom mit képzel magáról az aeria. De nagyon rossz irányba haladnak. Ahelyett, hogy kedveskednének az amúgy is kevés playernek, hogy játszatok továbbra is velünk, ők inkább ezt csinálják. Tényleg nagyon sokan csak a PT demójával játszunk.
-
Ricco_hun
senior tag
Időm nem volt vele kommunikálni, mert a verseny után rögtön meg is szűnt a szoba. Én replay-t nem mentettem, mert gondolom Max azért volt ott, hogy felvegye/felügyelje a versenyt. Mindegy. A 3. helyért jár kemény 1000RP. Azta, veszek is belőle vagy 3 kocsit és maxra túrom őket.
Csak abban bízhatok, hogy Max mentett replay-t és azon én látszódom a másodiknak.
-
Ricco_hun
senior tag
Ez a kis köcsög volt, aki elkúrta a 2. helyem: Link
Grat. Yozsee, láttalak a szobában, csak ugye új player-ek kellettek.
-
Ricco_hun
senior tag
Na részt vettem MaxEvil egyik versenyén Quadro-val. A második helyre soroltam be a rajt után, mondom fasza. Erre fél körrel később egy gt2000-es (valami karosin vagy vmi ilyesmi a neve) gyerek kipörget és vígan elmegy mellettem. A 6. körig mögötte mentem a 3. helyen. Hibázott, a kanyarban "rátámaszkodtam" és elmentem mellette, erre full sebességgel belémrongyol. Az utolsó körben én voltam a második ő a harmadik. Megy a visszaszámlálás, mert az első helyezett beért a célba. Én voltam előrébb vagy 3-4 méterrel az idő lejártakor és mégis engem rakott a 3 helyre, azt a buzi lökdösődős gyereket meg a 2. helyre. Ennyit erről.
Én sem voltam ártatlan mert rátámaszkodtam a kanyarban, de ő egyszer kipörgetett, utána meg már nem is akarta bevenni a kanyart, hanem csak ezerrel belémjött. Azt meg, hogy miért engem rakott a 3. helyre nem értem. A futam "lefújásakor" az én kocsim kb. 3 méterrel előrébb volt. Mondjuk a PT-nek mindig is nehézséget okozott a valós végeredményt mutatnia.
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor egy 50/50, ha már 100 nem. ÁÁÁ nem értem mi van az aeriával. Ez csak egy játék. Mi a pisztolyért nem lehet több ajándékot/meglepetést adni az amúgy is kevés játékosnak. Kapják be.
"az a lényeg, hogy legyen, mert akkor jól fizetnek a popperek és a lányok."
Na már megint. NINCS MINDENKINEK POPPERJE MEG CSAJA.
Egy 100/100-at simán betehettek volna erre a 2 napra. Meg mi az, hogy nem érdemeljük meg. Hmmm? Az, hogy a kevés játékosszám meg az idegesítő hibák (nem is hibák inkább hiányosságok) ellenére is kitartunk a játék mellett. Sok AP-bajnok könnyen beszél. Azért sem fogok soha egy büdös fillért sem fizetni.Na szúzááááá. Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #15552 üzenetére
Mariann te ezt nem értheted.
-
Ricco_hun
senior tag
Ha már a karácsonyi kívánságoknál tartunk. Én minden kocsihoz legalább 10 féle színt kérek a mikulástól/télapótól/jézuskától/invictustól/aeriától. Kellemes ünnepeket minden PT-snek.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Speed® #15473 üzenetére
[OFF]Speed(R), nem kell mindenkit "megtérítened", aki gépet akar venni (tudom, csak segíteni akarsz). Ha ő MSI-t akar, hát had vegyen MSI-t (nekem is az van
). Nem mindenki hardkór tuningos szemüveggel a szeme előtt vesz gépet. Ha meg van pánze rá, miért ne venne pl. 700-as tápot? Később még hasznát veheti. Még a legelső konfigján látszódott, hogy a jövőre is gondol. Szerintem PaJa nem csak egy 2008 végi aktuális ár/érték arány konfigot akar. Meg hiába bármely PH-s teszt megmutatja, hogy egy brutál konfig sem fogyaszt 400W-nál többet, azért én egy HD4870 mellé biztos nem tennék be egy 450-es tápot, legyen akármilyen hiper-szuper. És mi van, ha később egy HD5870X2 ugrik bele? Hmmm? Ezért mondom. PaJa a jövőre is gondolt a gépösszeállításnál, te meg egy aktuális, jó ár/érték arányú gémer konfigot ajánlasz neki. Ha van rá pénze, hát vegye meg a jobb/drágább/nagyobb teljesítményű hardvereket, később még profitálhat belőle. Egy egyéni, szubjektív vélemény.
OCZ tuning mem. 22 ezerért. És még te mondod, hogy ne dobjon ki egy csomó pénzt az ablakon, amikor 2x2GB Geil Ultra 13k.
Miért is szívna az MSI-vel? Jah mert csak 450-es FSB-t lehet vele elérni és nem 530-at?
Mindenhol csak ezt a VX450-et látom, más jobb/nagyobb teljesítményű táp is létezik, nem csak ez.
A kormányról meg annyit, ha megtehetném én is vennék egy G25-öt[/OFF] -
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #15472 üzenetére
Azért a részeg Télapó zsákjában hozza a Morello upgrade-eket dolog az odab*sz. Én is meg az öcsém is arra várunk, hogy megint engedélyezzék a tuningot a Morello-ra.
-
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #15178 üzenetére
Én nagyon örülök ennek a cikknek. Ráfér a PT-re a reklám, mert kevés az állandó játékos (meg aki nem adja fel lvl10-nél). Remélem az idő előrehaladtával csak mégjobb és még ismertebb játék lesz. Meg azt is remélem, hogy innentől kezdve már nem csak új pályákat meg kocsikat raknak bele, hanem fejlesztik a grafikát is. Mert mondjuk 2010-ben lehet sokan megmosolyognák a mostanit. Én megint megkérdezem: olyan rohadt nehéz lenne egy színpalettát tenni a játékba? Van 4 szín, hurrá
. Sokkal változatosabb kocsikat lehetne csinálni. Erre jó példa, hogy a Panny-k 95%-a piros.
-
Ricco_hun
senior tag
Nah megkaptam a 200AP-t a Twitter-es event-ért. Az lenne a kérdésem, hogy meglehet azt még csinálni, hogy valami olyasmi volt régebben, hogy az aeria honlapján az ap recharge-ot törölted és kaptál egy bizonyos % ap-t az eddigi ap-id után. Remélem érthető (aki régebbről emlékszik erre az tudja mire gondolok).
-
Ricco_hun
senior tag
Hagyjátok már szegény Kisát. Még a végén egy gyenge pillanatában öngyilkos lesz.
Az a Harpoon=Maserati dolog nekem nagyon sántít. A Harpoon az az új Dodge Charger (már az FBI is lecsapott ezen modellekre
).
ui.: fantasztikus tag lettem.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #14753 üzenetére
Úgy lehet, kedves Mariann, hogy aeriáéknál kb. 1-2 hónap az "átfutási idő".
Miért nincsen lefelé mutató hüvelykujjas smiley??
-
Ricco_hun
senior tag
Az a "regényem" az AP mizériáról szigorúan magánvélemény volt. Pont.
Creative nagy vagy. Szerintem nagyon hasznos ez a táblázat a kombókról.
Mariann problémája (hogy nem tud fekete Panny-t választani), megint eszembejuttatta azt, hogy miért nem lehet pár színnel többet belerakni ebbe a qrva autós játékba. Olyan nehéz lenne a 4 szín helyett akárcsak 10-et beletenni. Olyan nagy wasistdas??? Sokkal egyedibb kocsik lehetnének. Ugyanez a véleményem a vinyl-ekről is.
-
Ricco_hun
senior tag
Csak erős idegzetűeknek és 18 éven felül!
Látom néhányan mégis csak akartok AP-t venni, látván eme "hatalmas" akciót. Lássuk csak: "Most tényleg megéri venni! 50 dolcsi most 2X5750 AP!" Atyaúristen én is rögtön rohanok és "veszek" AP-t, hát ezt nem lehet kihagyni, több mint 10.000 Ft-ért vehetek kemény 11.500 játékpénzt. Ez aztán az üzlet. Egyszerűen nagyon drágán adja az aeria az AP-ját és kész. Ez csak egy online autósjáték, ami valjuk be nem is túl népszerű. Én is szívesebben játszanám, ha több ezer állandó player lenne, de még a subtörp (by PaJa) szeró megnyitása is értelmetlen volt, mert így csak azt érik el, hogy valamelyest megoszlik az amúgy is kevés játékos. Tehát folytatva a gondolatmenetet, ez egy online játék, amit nem is sokan játszanak (és miért játszunk az ilyen játékokkal, hogy megmutassuk, hogy nekem jobb kocsim van, én jobb időt megyek stb, de ha nincs kinek megmutatni, csak egy szűk fanatikus réteg) és mégis aeria olyan árban méri az AP-t mintha valami "best of the world" hihetetlenül népszerű, netes berkekben egekig magasztalt és elismert, többszörös tesztgyőztes játék lenne. Én csak egy példát tudok felhozni a Silkroad-ot (az öcsém sokáig nyomta). Az a játék annyira népszerű és ismert a világ minden táján, hogy vagy 30 szerver állandóan televan (alig lehet bejutni), szerverenként vagy 3000 playerrel. Na és egy ilyen játékban (csak a népszerűség, ismertség, játékosszám paramétereket összevetve a PT-vel, s nem a játékélményt) kb 3000 Ft valami 100 millió játékbeli pénz. Szóval itt megint kiütközik az aeria pofátlansága. Azt akarom kihozni eme regényeből, hogy a PT nem egy ismert játék és nem is sokan játszák (köszönhetően annak, hogy több verzió is van belőle, pl: japó, német; világszinten 1 darab kéne és kész) és mégis annyit ér a játékpénze mint a magyar forint. Nevetséges, még ezzel a mostani egyet fizet kettőt kap akciójukkal együtt is. A PT nem elég "worldwide" ahhoz, hogy én egy centet is tegyek bele. Az ember azért fizet az online játékokba, hogy ő legyen a jani, mindenki arra hajt (ha még tudat alatt is), hogy ő legyen a legjobb, legmenőbb az adott játékban. De a PT-ben nincs elég player, akkor meg ki előtt is vágsz fel a corvette-ddel, meg a wrx-eddel? Én most nem a játékot szapulom, hanem az aeria pofátlanságát, hogy hogyan kerülhet ennyibe egy olyan játék játékpénze, amit csak egy nagyon szűk réteg ismer és játszik a világon. Nem értem, mire ez a fene nagy önbizalom aeriáéktól. Tudom, nem csak ez az egy online játékuk van, van vagy "ezer", de mindegyik gagyi és szerintem azok sem lehetnek valami elterjedtek és világviszonylatban elismertek.
-
Ricco_hun
senior tag
Na helló. Dobtam pár upgrade-et a Morello-ra. Tényleg csak párat, pl. body-t egyáltalán nem, popper és/vagy csaj nélkül elég nehéz RP-t gyűjteni. Azt nem tudja valaki, hogy mikorra várható a Morello-tuning "véglegesítés"? Mert ha pl. jövőhéten is eljátszák ezt, hogy csak egy kis időre engedélyezik, akkor továbbra is gyűjtök Morello tuningra, de ha innentől kezdve jóideig nem lesz engedélyezve, akkor inkább alkatrészenként költök Spiedo tuningra, úgy érzem jó kis kocsi lenne belőle fullosan. Tehát valaki valami infó a Morello tuning további sorsáról (pl. jövőhéten is játszanak az idegeimmel, vagy mondjuk csak 2009-ben engedélyezik véglegesen).
-
Ricco_hun
senior tag
Shop-ban nézegettem a Morello upgrade-eket (álmodoztam, ugyanis popper meg csaj nélkül elég nehéz összeszedni annyi rp-t, ráadásul úgy, hogy az öcsém hétvégén általában rátelepszik a "nagygépre"). Az egy dolog, hogy horribilisek az árak (ez már tényleg pofátlanság), de hogy a tuningtól nem javul a gyorsulása, hanem rosszabb lesz (minden upgrade rátesz +0.1 sec-et
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.
bumbalaci55, nem tudom mit gondoljak rólad (inkább megtartom magamnak), dehogy PT fórumba beraksz egy nagy képet egy kibaxott óráról, ami éppen tetszik neked, hááááát. Szerintem inkább küldözgesd ezt a képet msn-en a haveroknak, de ne itt foglald vele az értékes helyet. Kösz.
-
Ricco_hun
senior tag
Na most akkor mi a tényleges helyzet (valószínűleg senki sem tudja igazán) a hétvégi Morello upgrade-ekkel? Eddig 3 verziót ismerek:
- minden upgrade AP-s lesz
- a lvl4-es upgrade-ek AP-sak, a többi RP-s
- RP-s lesz az upgrade, de ha AP-val veszed, akkor akciós, mert kapsz mellé ajándékot isDe ezenkívül még számtalan verzió lehetséges. Én legfőbbképpen annak örülnék, ha minden RP-s lenne, ha nem csak hétvégére lenne engedélyezve és nem lenne ilyen pofátlanul drága
.
Egy újabb hsz. a PT-ről.
ui.: Dokarnak innen küldök egy hatalmas DEADZONE-t és SATURATION-t. Peace.
-
Ricco_hun
senior tag
Na végre én is megkaptam a free gift-es e-mailt (nagy kő esett le a szívemről
).
New features & content under development:
Guild/Clan support and creation - na ez jó lesz, remélem csinálunk majd PH!-s klánt
New quick start racing system - nem tudom hogyan lehet még "quick"-ebb a start
New XP/RP earning system - remélem jó irányba fog változni
New Thunder Alley small track - nem érint (a folytonos laggolás tönkreteszi a játékot)
3 New Fantasy Cars - Coming soon! - Nyam Nyam Nyam és remélem minél hamarabb jönnek.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #14464 üzenetére
Megnyugodtam Csabi.
Egyébként kapott már valaki e-mail-ben kódot?
November Special Key/Item Giveaway 19th - 30th!!!
Nekem a legmagasabb fokozatra van állítva a spam-szűrés, lehet ez a baj? Érdekes, eddig mindig megkaptam az ilyen kódos-ajándékos e-mail-eket. -
Ricco_hun
senior tag
Na mi van, most mindenki át akar térni LevelR-be, mert ott van Skyline meg 350Z? És a PT-ben eltöltött idő az smafu? Engem például irritál az a mocskos német nyelv. Meg nem azért szenvedtem PT-ben eddig, hogy utána áttérjek egy ugyanolyan játékba csak azért mert légvonalban közelebb van a szeró. Még mindig az a baj a PT-vel, hogy nincs elég állandó játékos. Erre most ti is el akartok menni. Nem tudom mi a lóxarért kell "minden országnak" külön Project Torque verziót csinálni. Így nagyon megoszlik a nép és nincs kivel játszani. Egyetlen egy PT verzió (az a verzió amiről ez a topik is szól, kivéve az elmúlt 50 hsz-t) kellene, hogy legyen az egész Földön és akkor lennének játékosok. De így? Kinek játszak, minek? Ha valaki azzal jön, hogy csak kikapcsolódás, annak azt mondom, hogy úgy kikapcsolódni se lehet igazán, hogy pár jelszavas szobában lézeng 3-4 onlány fickó. Most meg még a magyar játékosok "krémje" is belekezd ugyanebbe a játékba csak más nyelven más szerón. Ez egy hatalmas
.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #14322 üzenetére
"mégis van 4 AP-s kocsim és lehetne most már több is"
És mégis hogyan? Annyi AP-s event az egész aeria történelemben nem volt. Én próbálok kihasználni minden AP szerzési lehetőséget (csak az ilyen csinálj élő videót című cuccokat nem) és mégis csak 2500 AP-m van, pedig a kezdetektől gyűjtöm (2008 ápr.). Hát igen nekem is lehetne több, HA az aeria betartaná az ígéreteit. Tartoznak vagy 800-900 AP-val
. Mostanában szállingózott 2x200AP, de ez még távol van a tartozásuktól
. Vihetnének valami rendszert a dologba.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #14159 üzenetére
Nem tudom, elérték már aeriáék a 4 millió tagot? Mert azért az eventért tartoznak 500-900AP-val. Mert úgy írták, hogyha nem lesz meg a 4 millió tag, akkor is 500AP (ha mindent megcsináltál). Nem lett meg a 4 millió "csak" 3,6. Na és hol az 500AP-m? Ez volt szeptember végén. Azt TAZ október 2-án lezárta. Csinált mégegy 4 millió tagos eventet egy kicsit nehezebben kivitelezhető dolgokkal, azokból is megcsináltam kettőt (400AP). Azóta ezt az eventet még a fórumban sem találom. De mondom, ha nem tudják teljesíteni az ígéretüket, akkor ne engedjék annak a TAZ gyereknek, hogy agyba-főbe csinálja az AP-s eventeket. Még az is korrektebb lenne, mint ez, hogy joggal várjuk az AP-t, de nem kapunk semmit.
-
Ricco_hun
senior tag
Na, ma kaptam 200AP-t. Nem tudom melyik eventért kaptam. Olyan sokkal tartozik régóta az aeria, hogy már nem is számolom. Annyit mondhatok, hogy ez a 200AP csak töredéke annak, amivel tartozik az aeria
. Akkor minek hirdetik meg egyáltalán azokat az eventeket, ha nem bírják odaadni a megígért AP-t. Vihetnének végre valami rendszert a dologba.
-
Ricco_hun
senior tag
Még mindig UP!
Csak érdekel, hogy ti mit gondoltok a témáról. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #14133 üzenetére
Én asszem már 3-at vagy 4-et is találtam. Elméletileg 1AP lenne, de egy árva fityinget sem adott hozzá. Hát nem is tudom mit mondjak. Szerintem nem lenne egy nagy wasistdas kijavítani ezt a hibát (csak egy aktualis_AP:=aktualis_AP+explorerben_talalt_AP sor kéne valahova
).
Valaki reakció a 14129-es hsz-emre?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #14125 üzenetére
Nekem már csak egy bajom van a PT-vel (na jó lehet, hogy nem csak egy
) és ez pont jó példa rá. Mégpedig az, hogy még mindig túl alacsony a level korlát a kocsikhoz. Minden level 20-as noob már Panamával (vagy éppen Vettével, Camaróval) tolja. A Morello-hoz is csak level25 kell. Egy exkluzív kocsi és mégis mindenki azzal fog szaladgálni pár héten belül. Hát én minimum level 30-ra tenném a Morello megvételéhez szükséges szintet, a class6-osokét meg felhoznám vagy 25-26-ra. Egy kis "finomhangolással" még jobb játék lehetne. Így csak az RP hajkurászás megy. Nincs az, hogy azért küzdök, hogy megvehessem az adott kocsit. Megvenni már bárki megvehet bármit, csak éppen vezetni nem tudnak.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
orkaman #14040 üzenetére
Üdv a PT kétes világában!
Szerintem inkább a Panamát tuningold fel full-ra, mert jelen pillanatban jobb akármelyik kocsinál. Igaz csábító a Morello, de ha szereted a simVS-t, akkor bizony szükséged lesz a fullos Panny-re (+még sok sok gyakorlásra), hogy fel tudd venni a versenyt a többiekkel. Mindezeket csak azért írom, mert kitudja mikor jönnek az upgrade-ek a Morello-ra. De azt is lehet, hogy megveszed a Morello-t és csak Morello-k ellen nyomod (csak class7 szobába mész be).
Dani: én inkább fánkoznék azzal a 3 duplázóval mégpedig akkor amikor rush is van
.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
sanye89 #14032 üzenetére
Grat. hogy sikerült lenyomni. Pár napja én is mentem vele néhány kört curcuit-en. Amíg ő a Morellojával volt, addig elvertem a fullos Panamámmal (még gyűjtök a Morellora), de aztán gondolom nem tett jót az önérzetének és átváltott Panamára ő is. Hát így már körönként 1 másodpercet vert rám a 6 körös Spaghetti3-on. Többet is mentünk, mindig ő nyert. De nem csak az a körönkénti 1 sec volt a gond, hanem az, hogy sosem hibázik, én meg azért oda-oda csaptam néha az oldalfalnak a kocsit. Egyszersem várt meg a célnál. Mondom neki: kösz a nem megvárásért, erre ő: nem mindegy. Hát ha úgyvesszük igaza volt. Csak azért kellettem oda, hogy tudja futni a best lap time-jait.
-
Ricco_hun
senior tag
Valaki (aki jobban konyít az angolhoz) leírná, hogy milyen event ez?
Előre is kösz. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]Dani #13946 üzenetére
Jah hát úgy hogy 3-an nem szednek úgy lehet is annyit gyűjteni. Nálunk mindig szedett mindenki. Így már nem keveslem a saját 6500 RP-met körönként. Én is így csinálom: tavon kezdek (az a sárga nekem inkább zöld
), majd kb 20 hátralévő itemnél mass, mert a további kombók keresésével nagyon sok idő elmenne, így legalább gyorsabbn következnek a round-ok.
-
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
A hiba az Ön készülékében van. Figyelj jobban a megadott login-ra meg pass-ra. A jelszónak pl olyannak kell lennie, hogy legyen benne NAGY betű is meg legyen benne szám is. Szerintem egyszerűen elírtál 1-2 karaktert.
Unconnected: az én Login ID-m is nagy betűvet kezdődik, ez nem jelenthet problémát. -
Ricco_hun
senior tag
Jó esetben, ha nem gurulok be idő előtt a célba
és van időd perfekt drifteket nyomni. Gondolom azért voltál egy kicsit ideges, mert ugye bent volt a 3x race bonus. A blt-d megvolt már csak perfekt driftek kellettek volna. De nem tudtam, hogy a mögöttem lévők meg fognak-e állni. Mirror-t nem használok
.
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor végülis ez az explorer mód a masser-ekre lett tervezve és nem az only combo-sokra. Nekem a mágnes pont nem egy pozitív dolog. Azt hittem, hogy majd csak gumit, nitrót, meg "található" cuccokat ad a kérdőjel, ha használom a positive blindboxot. Akkor nekem ez a bp felejtős (úristen majdnem 30 db-ot vettem belőle, még jóhogy "lebeszéltem magam" és csak 10-et vettem). De szép is lett volna, ha úgy működik ahogy én elgondoltam
.
-
Ricco_hun
senior tag
Explorer-ben a Positive Blindbox bp-nek mégis hogyan kellene működnie? Ma használtam először, de úgy néz ki rögtön egy bug-ra akadtam. Ugyanis nem, hogy pozitív dolgok lettek volna a kérdőjelekben, hanem szinte csak mágnes (néha beugrott még egy két gumi is). Szóval szépen negative blindbox lett a positive blindbox-omból
.
-
Ricco_hun
senior tag
Forma1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem csak az utolsó pár kör, az egész futam nagyon izgalmas volt. Én Ferrari drukker vagyok függetlenül a pilótáktól. Azé kemény, hogy majdnem elintézték ugyanazt idén, mint tavaly Raikonnen-nek. Azt nem bírom elhinni, hogy Glock pont addig tudta tartani magát amíg meg nem jött nemmondjukkianevét. Massa mindent megtett, Raikonnen is stabilan játszotta a hátvédet. Annak külön örültem, hogy Kubica így virgonckodott (csak lökte volna ki). De hát az a szaros 1 pont. Majd jövőre. Szerintem a McClaren-es Caramell ma este ne nagyon menjen brazil szórakozóhelyekre. Ott ünnepeltette magát a szaros 5. helyével, miközben Massa ment fel a dobogóra. Kifütyülték, jogosan.
-
Ricco_hun
senior tag
És az alapadatokról lehet tudni valamit a Morello-val kapcsolatban? Mert régebben keringtek olyan screenshot-ok, hogy 80
lóerős volt és class6. Na csak azt akarom kérdezni, hogy azóta már "kitisztultak" ezek az infók? Gondolom a 80 lóerő az fake volt, különben még class1 sem lenne, nemhogy class6.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #13641 üzenetére
És hogyan lehet ennyi combót gyűjteni (vagy milyeneket?), hogy ilyen sokat kaptál érte (mégha a duplázásokat le is veszem a csaj miatt akkor is qrva sok)? Talán meggyőzted a többieket, hogy ők ne szedjenek semmit se?
-
Ricco_hun
senior tag
Valaki 5-10 ezret, de a fanatikusabbak 50 sőt 100 ezer felett költöttek forintban a Project Torque-ra. Hát mit mondjak egészségükre. (Most nem megyek el abba az irányba, hogy így lehet is élvezni a PT-t, annyi AP-val én is élvezném) Hát igen kijönnek a társadalmi különbségek itt fórumon is. Más ember annyiból számlát fizet meg kaját vesz. Tudom egyéni szoc. problem.
-
Ricco_hun
senior tag
Aha, kár hogy ez azokon nem segít, akik nem hajlandóak fizetni egy ingyenes játékért.
-
Ricco_hun
senior tag
Na jó, eddig bírtam hsz. nélkül. Amióta Csabi mondta, hogy mindenki döntse el: fikázza a PT-t vagy játszik vele - sok-sok hibája ellenére is
, azóta nem írtam ide. Pár napja megint "elővettem" a PT-t, ha nem figyelek a bug-okra meg nem bosszankodok azon, hogy nem fejlődök, akkor lehet vele nyomni pár izgalmas versenyt, de semmi több. Tehát amik miatt újra hozzászólok: itt vannak a Dokar-féle "ügyek", nekem ebből nagyon az jön le, hogy még csúnyán sem szabad nézni a monitor előtt, mert bannolnak. Az nem baj, hogy TA-ban még mindig te kapsz áthajtásos büntit, pedig a másik volt a hibás (nem hiába nem játszok abban a módban), de a "feljelentgetések" nagyon mennek egy két indulatos szó miatt. És egyből jön a ban, nem úgy mint a beígért AP-k. Hoppá itt is vagyunk a 2-es számú témánál. Ugye volt az az ominózus segítős event, amikor mindenkinek kellet volna 1000Ap-t kapnia és erre behoztak még egy szavazást, hogy döntsük el kié legyen az 1000Ap. Oké megértem, meg azért valahogy össze is kampányoltam (nem nagyképűség, de ha visszalapoztok azokhoz a hsz-ekhez kiderül, hogy én mondtam mindenkinek, hogy szavazzanak), hogy "nálunk" maradjon az 1000AP. Na és itt van megint egy vitatott AP-s event. Ez a 4 millió tagos event. Ugye az volt (ha minden feladatot megcsináltál), hogy ha elérik a 4 millió tagot, akkor 900AP/kopf, de ha nem is érik el akkor is 500AP/kopf. Na erre mi volt, nem értek el csak valami 3,6 milliót és 500AP sehol. Erre indított TAZ még egy 4 millió tagos eventet, új feladatokkal (persze nehezebben kivitelezhetőekkel), hátha most elérik a 4 millió tagot. Ebből nekem nagyon az jön le, hogy az előző 4 millió tagos event 500AP-ját nagy ívben elfelejthetjük, pedig JÁRNA nekünk. De hát ilyen ez: a ban rögtön jön, az AP soha, vagy 2 hónap múlva. És látjátok, nem fikázom a játékot, bugokról egy szót sem ejtek.
-
Ricco_hun
senior tag
Na akkor leljétek sok örömötöket ebben a bugos fosban. Úgy néz ki egyes embereknek nagyon alacsonyak az igényeik. Csakhogy a felhasználói társadalom kihat a jövőbeli fejlesztőmunkára. Itt meg mindenki heppi, mert magyar meg, hogy debreceniek csinálták. ÉS? Ki nem xarja le, felőlem egy ugandai cerkófmajom csapat is csinálhatná, ha attól jobb lenne. Az a baj, hogy talán csak SSP33DY érti miről beszélek. Arról beszélek, hogy a PT pont azokat a feltételeket nem teljesíti, amelyek egy racing game-hez kellenének. Ismétlem önmagam: hogyan engedhetőek meg ilyen bugok és több másodperces speedbugok egy olyan játékban, ahol századmásodpercek döntenek helyezésekről. Megmondom én hogyan. Úgy, hogy igénytelenek vagytok, csak azért eljátszotok a gammával mert magyarok fejlesztették meg mert benne van Sylvike, akinek a vádliját egy pankrátor is megirigyelhetné.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #12581 üzenetére
"akkor vegyél nagyobb CPU-t" hát ez teCCik, akkor te meg adj pénzt, mind1 nem akarok összeveszni veled. Megint csak más online játék példájához kell nyúlnom. Akkor miért van az, hogy pl a Silkroad (nem én játszom vele) annyi idő alatt update-el amennyi ideig ténylegesen a fájlok letöltése tart. Hö? Megmondom én. Mert ez is szarul van megoldva PT-ben. Minden más játék, ha update-el egyből telepíti is, nem kell több tíz másodpercet várni a 20kb-os kis fájlok között mire elkezdi szedni az n+1-edik 20kb-os kis fájlocskát is. Béke!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
_PT_rocket #12572 üzenetére
Jól mondod nem értek hozzá. De sz@rt én nem adnék ki a kezem közül, akkor inkább belefeccölnék még egy kis időt meg energiát. Igazad van a sebesség dolgában, aláírom. DE! A PT-ben nem kell ahhoz letölteni (vagy feltölteni) játék közben, hogy előjöjjenek ilyen információ-csere késések. Én például sose csináltam semmit játék közben (tehát az egész sávszél a PT rendelkezésére állt - 1024/128) és mégis szinte minden TA versenyem olyan volt, hogy a többiek álltak a füvön, de a végén mégiscsak beért mindenki. Ezekszerint PT-ben elég ha egyetlen egy ember laggol és akkor már vége mindennek. Ez a lényeges különbség a PT meg más online játékok között, hogy más játékoknál csak annak az illetőnek látjuk a mozgását szaggatottnak aki valójában laggol. De PT-ben mi van? Ha már csak egyetlen egy embernél is gáz van, akkor azzal elqrta minden játékos versenyét. És hát ha ez nincs megoldva egy online autós játéknál, ahol akár századmásodpercek döntenek helyezésekről, akkor azzal már nem nagyon lehet igazságos, szoros versenyeket futni. Lehet, hogy Invictus-os vagy vagy csak egy ilyen "megmondom mindenkinek a frankót" emberke, de ez már bizakodásra ad okot, hogy csak emiatt beregeltél (pedig már korábban is bíráltam eleget a PT-t).
Még valami?!
-
Ricco_hun
senior tag
A netkódot is optimalizálni kellene (meg úgy az egész játékot "optimalizálni" kéne, de most hagyjuk), mert így nem lehet igazságos versenyeket futni. Érdekes más (nagyobb nevű kiadó játékainál) online játékoknál meg van valahogy oldva, hogy mindig valós információkat kapj. Például CoD2 multiban ha valakinek 999-es (tehát max a pingje vagyis fullal tölt valamit és még emellett akar játszani) a pingje, akkor is max ilyen 1-1,5 másodperces késések vannak a játékban. Mi lenne ha valaki PT mellett töltene is valamit (totális káosz), mert még ha nem is használja a netet az illető, akkor is előjöhetnek ilyen "információ-csere" késések. Másik jó példa az update. Nem azért olyan lassú az update, mert sokna akarják egyszerre letölteni, hanem mert sok kis pöcsöm fájlból áll az update (és itt jön a lényeg!) és ezek között a kis fájlok között nagyon sok időt vár (tehát nem tölt, nem használja a netet). Valahogy így néz ki: van egy 1 megás update, ami az én netemmel 8 sec alatt lent lenne, errefel beletelik vagy 3-4 percbe, mert az egyes fájlok letöltése között nem csinál semmit, tehát nem folyamatos az update. Akkor képzeljétek el ezt egy 300 megás patch esetén. Elméletileg nekem ez lenne vagy 40 perc, közben meg beletelik vagy 2 órába. Akkor jó, ha nagy méretű fájlokból áll az update, mert akkor azt szedi folyamatosan teljes sávszéllel, de ha egy új fájlt kezd el leszedni, akkor előtte megint "gondolkodik" vagy 15-20 másodpercet. Fú, na az a lényeg, hogy gondok vannak, nem kicsik.
-
Ricco_hun
senior tag
Direkt eddig csak olvastam a hsz-eket, nem akartam fölöslegesen fikázni a PT-t, úgyse hallgat meg minket senki. De látom a patch hozta a szokásos formáját és többet ártott mint használt. Most az hogy érkezett két új kocsi (mert csak a Hummer H3 meg a Camaro az új) nem nagyon dobja fel a játékot. Én már egyre reménytelenebbnek látom, hogy valaha is értelmes játék lesz belőle. Inkább hanyagolnák az ilyen "megváltó" peccseket és ahelyett ráfeküdnének ezerrel a hibajavításra, a netkód optimalizálására. Így nem igazán lehet értelmes versenyeket menni, hogy random előjönnek ilyen olyan dolgok. Az lenne az alap, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul (ugye itt van a fullos Vette VS. Spiedo esete). Egyszerűen a tuning irreálisan drága (ezekszerint ne is tuningolj, mert a bug miatt úgyis levisz egy alap kocsi), kevés kocsi (és azok is rosszul elosztva a kategóriákban) amik nagyrészt AP-sak (megint csak a fizess vagy szart sem érsz téma jön elő, ami fura egy ingyenes gémnél). Tudom ha ilyen szar hát ne játszak vele - hát nem is játszom. Inkább évről évre eljátszogatok a legújabb NFS-sel.
Kavicssli: hát nem ígérem, hogy nem fogsz csalódni. -
Ricco_hun
senior tag
Grat. Karibabának! Sajna nem tudtam résztvenni, mert este betoppantak a rokonyok, velük kellett jópofizni.
-
Ricco_hun
senior tag
Kösz! Most megmagyaráztad nekem mik azok az alap autók. Én azt kérdeztem a 4 közül melyik lesz. Vagy mindegy? (ha mindegy, akkor már itt befigyel egy kis "esélyegyenlőség-hiba" Csak egy kósza gondolat: nem lehetne korábban kezdeni? Mondjuk 7-kor? Hacsak én gondolom így, akkor csak miattam nem kell változtatani. Úgyis kiesnék az első körben.
-
Ricco_hun
senior tag
Ha a full számítógépfüggő öcsémet sikerül eltakarítani pár órára a gép elől (hát nem lesz könnyű feladat, elkezd rinyálni és a szüleink egyből az ő pártját fogják), akkor én is jelentkeznék az első fordulóra. A többi fordulóba nem hinném, hogy bekerülök, rég játszottam már. És melyik alap autó lesz? Balanszokról még nem esett szó.
-
Ricco_hun
senior tag
Úgy látom ez a hosszú hsz-ek oldala lesz
. Egyébként tényleg ennyi: nem kell idegesíteni magadat vele (a játék kikapcsolódásra van), egyszerűen abba kell hagyni a PT-t. Pedig szerintem mindenkinek annyi ötlete lenne itt fórumon, hogy miket kéne fejleszteni, miket kéne beletenni a játékba. Dehát szavaink süket fülekre találnak.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #11847 üzenetére
Ez mind így van Crea. Nem hiába hagytam ott a játékot. A témában sokkal több van mint amennyit az aeria-invictus páros kihoz belőle. De figyeljétek mindjárt jön PaJa és leírja: "a játékban vannak hibák, de folyamatosan fejlesztenek; a fejlődésről meg csak annyit, hogy gyorsabban lehet fejlődni mint egy éve...." Jah én meg joban élek mint 4 éve meg hasonlók. A fejlesztés meg úgy megy, hogy egy fejlesztés kb 2-3 új bugot is hoz magával. Pedig a játék egyedi lenne kategóriájában csakhát...rossz kiadónál vetette fel valaki az ötletet vagy nem tudom. És nekem senki ne akarja megmagyarázni, igenis arra mennek, hogy AP-t vegyél, de ők fennkölt kiteszik mindenhova: FREE, FREE, FREE. Én nem is idegesítem magam ezzel a játékkal, még az elején jó volt, még akkor léptem a szinteket, napról napra tuningoltam a kocsit. Nem kellett különböző kiskapukat találni és nem kellett 24/7-ben a gép előtt kockulni, hogy meglegyen az irgalmatlan nagy RP mennyiség a tuningra. Mióta (vagy 4 hónapja) megvettem a Panamát, rájöttem: ennyi van ebben a játékban. Kb. fél évente csöpögtetnek a jónépnek 1-2 autót, meg pár pályát (amelyek néhol csak pár kanyarban különböznek). Azért mondom, ebben a tempóban talán 2012-13-ra lesz értelmes játék belőle. Amikor az EA games egy év alatt összedob egy NFS ProStreet-et. Sok kocsi, sok tuning, ez kell a népnek nem speedbug. Csakhát valahol valamikor nem jó irányba kanyarodtak el a fejlesztők. Hirtelen ennyi, de papolhatnék itt ezerrel, úgysem érnek célt gondolataim. A lényeg, hogy nem érdemes felhúzni magadat a játékon, mert régóta tudjuk, hogy SZAR. Az elején még talán az újdonság erejével hatott, de már akkor tudtam, hogy nem lesz ez így jó (kevés kocsi, kevés és drága tuning, unalmas pályák és az online mivoltából adódó bug-ok). Ezt például mindig felhozom csak senki sem reagál rá: annyira neház lenne egy teljes színpalettát beletenni a játékba, meg pár értelmes matricát. Máris egyedibb kocsikat lehetne csinálni, talán nem lenne olyan egyhangú a játék. Peace!
Mod: Na látjátok, pedig nem vagyok jós és hamarabb kezdtem írni a hsz-t mint ahogy megjött volna PaJa, de mondtam, hogy ez lesz.
-
Ricco_hun
senior tag
A fánkolás: simVS módban a képen láthatónál jóval nagyobb átmérőjű köröket csinálsz, végig driftelve-ellenkormányozva.
Arról a "listáról", amit te annyira akarsz, meg csak annyit, hogy minden cuccnál oda van írva, hogy az most hány darabra vonatkozik. Akkor meg elég naiv vagy, ha azt hiszed, hogy pár ezer RP-ért megveszel egy cuccot (pl egy 15% gas) és az örökké fog tartani. Persze szép is volna. Na mind1, ha rákattintasz a különböző cuccokra kiírja, hogy hány darabot akarsz venni. Nem kell ide semmilyen lista.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #11699 üzenetére
Na végre valaki összefoglalta és kimondta. Én azóta nem játszok a PT-vel mióta egyszerűen nem tudok fejlődni, mert a pályák nevetséges RP mennyiségeket adnak. Tuningolni sem lehet, pedig ez lenne az egész játék varázsa (ezért kezdtem el a játékot, mer' hát minden férfi ember lelkében ott van a tuningolási vágy, bármiről is legyen szó), mert a tuning pl 10-szer annyiba kerül mint maga az autó. Ez aztán reális nem mondom. Ahhoz, hogy igazi tuningolós játék legyen, sokkal több tuninglehetőségnek (pl marha bonyolult lenne mondjuk vagy 30 színárnyalatot beletenni a játékba)és autónak kéne lennie, hogy mindenki egyedit alkothasson. De így
. Én már csak fórumot olvasok meg kihasználom az AP szerzési lehetőségeket, hátha mondjuk 2012-re jó játék lesz és majd csomó AP-val indíthatok
.
-
Ricco_hun
senior tag
Üdv néked Bergusz!
Na megcsináltam a The 4 Million Members Challange event "kihívásait". Írtam blogot, beraktam még egy régebbi képet egy másik fórumba, elküldtem a mail-t kb 15 embernek(igaz, hogy harmadszorra sikerült csak helyesen
), meg csináltam egy Aeria-s posztert (1db A4-es lap
) és kiragasztottam az egyik bolt falára majd gyorsan lefotóztam. Amúgy valaki ratam kívül kínlódott ezekkel, mertha szeptember végéig meglesz a 4 milló membör, akkor akár 900 AP-t is kaphatok (de ha pár százat kapok az se baj
). Szerintem megéri elbíbelődni velük.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
Nem tudtok egy olyan jó helyet, ahol blogot lehet írni? Lehet, hogy teljesen általános helyeken is van blogírási lehetőség, csak ilyenekkel sosem foglalkoztam. De az AP-ért mindent!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #11425 üzenetére
Na ez így már korrektebb. Csak azt sajnálom, hogy a 100-as szám után nincs még egy nulla. Pedig úgy volt, hogy minden TNA-ra szavazó kap 1000 AP-t, bár az túl szép volt, hogy igaz legyen. Így még a szavazatot leadók között is csináltak szavazást, hogy kié legyen az 1000 AP. Mind1 már nem sok kell a vettéhez (vagy vmi új class7-es kocsihoz
). Öröm az ürömben, hogy a balgákat (igen direkt balgát írok) kizárták.
Azért, két magyar az élen!
-
Ricco_hun
senior tag
Most, akkor mi van azzal a segítő kezes eventtel (igen, kergetem az AP-m)? Mert hiába várjuk szerintem, hogy az event kitalálója, az a Quizhelper fickó majd a fórumot megnézi (ne adj isten reagál is rá). Ebből is látszik, hogy mekkora IQ-val megáldott emberkék munkálkodnak ott az Aeria-nál (PaJa ne vedd magadra), hogy kiír egy (szerintem egyértelmű) eventet, majd előjön ilyen baromságokkal. Azok a hülye, fogyatékos, szánalmas belga filozófuslelkületű emberkék meg csak adják alá a lovat, hogy így történet, meg úgy fél oldalt írtam. Amikor szó nem volt ilyenről. Az a Qiuzhelper mégis honnan vette, hogy neki most a post-oló/szavazó emberek közül kell még egy szavazást csinálnia. Egyszerűen el kellett volna olvasni a szavazatokat, látta volna, hogy TNA győzött a kemény 9 szavazatával (vagy a belga gyerek anyja kapja a 2000AP-t mert 10 évvel ezelőtt bevitt egy tál levest a fiacskájának a kórházba
), a rá szavazóknak meg kiosztani a fejenkénti 1000AP-t. Vagy ez most csődbe vitte volna az aeriát, hogyha betartják az ígéretüket, vagy mi van. Vagy csak azt a Qiuzhelper gyereket kéne onnan kirakni, mert szerintem erősen tolja a marihónalját. Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen mi? Hogy kiosszanak végre normális mennyiségű AP-t, ha már az online játékkal unalmas/lehetetlen fejlődni. Már bocs, de az ilyenek úgy felbírnak cseszni.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #11354 üzenetére
Nem. Ezek a belgák (balgák
) még mindig azt hiszik, hogy ez egy életből vett történet elmesélős event volt. Bár nem tudom ezt honnan a leopárd farából szedték. Talán rosszabbul megy nekik az english, mint nekünk bolgároknak
. És most meg ott panaszkodnak, hogy nehogy már egy olyan rövid történet
győzzön mint a Csabié. Pedig szó nem volt regényírásról, ezt nem bírják felfogni. Meghogy ők bíznak kvízhelperben, hogy majd ő kiszedi a csaló szavazatokat. Ebben az esetben inkább az ő szavazatainak száma fog megcsappanni, úgyhogy várom a fejleményeket. Good Night!
-
Ricco_hun
senior tag
PaJa most akkor leírnád nekem a letisztázott gondolatokat/információkat a misztikus segítő kezes eventről. Mi lesz az eredeti eventtel, mi lesz a "Csabis" szavazással, és mi lesz a fejlemény. Nem álszenteskedem: csak az AP-ra hajtok, mert mióta nem tudok fejlődni, azóta nem igazán tolom a PT-t.
-
Ricco_hun
senior tag
Lejárt a mod: az aeria fórumán már bulgarian-ok vagyunk
-
Ricco_hun
senior tag
Mi az, hogy ez a szavazás most a sztoriról szól? Az volt az eventkiírás, hogy szavazzunk a legjobb segítőre és ezt bizonyítsuk is egy-két belinkelt képpel. Ennek mi eleget is tettünk és ennek alaján neked kellett volna elnyerni a legjobb segítő díját (és megkapni a 2000 ap-t, a rád szavazóknak meg fejenként az 1000 apt-t). Erre jön ez a variálás (pedig ilyenről szó nem volt), hogy a szavazatot leadókra lehet most szavazni. Szó sem volt semmiféle sztorizásról. Mindenki letudta a szavazást pár mondattal meg pár linkelt képpel. Erre az a fogyatékos belga leírja az élettörténetét, hát a bánat nem kérte meg rá. Az volt a feladat, hogy szavazz a legsegítőkészebb emberkére a játékon belül. Nem tudom, hogy az a burky12 gyerek miért az életből vett egy segítségnyújtós történetet, amikor a való életről elég nehéz egy printscreen-t belinkelni
, nem? Vagy mi értettük félre az egészet? Akkor meg azzal a Kvízhelper gyerekkel kéne elbeszélgetni, hogy mi van.
Más: olyan meg nem létezik, hogy fake acc. Maximum multiacc. lehet, de azt meg bizonyítsák be, ha tudják, ha egyszer én minden acc-ot más IP-vel regeltem.
-
Ricco_hun
senior tag
Az a burky12 gyerek ott rinyál az aeria fórumán, hogy miért egy ilyen rövid story nyerjen mint a Csabié, pedig ő vagy 4 órát szenvedett vele mire összehozta a saját story-ját. De könyörgöm az eredeti kiírásban seholsem szerepelt, hogy novellát kell írni, annyi volt, hogy írd le miért szavazol arra a segítőre és a segítségnyújtásról linkelj képet. Én már akkor furcsállottam, hogy mindenki 2-3 mondatban letudta a dolgot, ez a gyerek meg egy fél oldalt írt (ki tudja mit hitt szerencsétlen). Na de a lényeg, hogy jelen pillanatban csaba0223 vezet 54-51-re. Szavazni pedig itt lehet: Aeria ---> Forums -----> Giving A Helping Hand - Entries topik. Link
-
Ricco_hun
senior tag
Szeptember 4-ig lehet szavazni. Remélem addig még több emberke is megjelenik a fórumban és látni fogja, hogy szavazni kell Csabira. Mert én nem bírom elhinni, hogy csak 25 (mert eddig ennyi szavazat jött csaba0223-ra) magyar Project Torque játékos van. Aki tud szóljon már magyar PT-seknek, hogy szavazzanak! Én sajna nem ismerek senkit (de én már szavaztam 2 acc-al is meg szóltam az öcsémnek). Kisa pl. te is írtad, hogy 4 acc-al is tudnál szavazni, hát hajrá. Szavazni ITT lehet csaba0223-ra.
-
Ricco_hun
senior tag
Az első hozzászólásban ugye össze vannak gyűjtve a PH-s PT-sek. Nem számoltam meg de van vagy 100 név felsorolva. Ilyenkor, amikor kellenének, hol vannak ezek az emberkék? Vegye már mindenki a fáradságot, hogy szavazzon (akinek van, az a 2. acc-jával is) meg, hogy szóljon a haverjának, aki ugyan nem aktív a fórumban de gammázik. Nehogy már a belgák nyerjenek! Hajrá Magyarok!
-
Ricco_hun
senior tag
Na ne már! Már 30-22-re vezet a belga srác. Bejelentkezés után engem visszarakott a főoldalra. Ugye onnan megint Forums, majd a Giving a Helper Hand - Entries (vagy mi a csuda a topik neve). És nekem egyből azt a listát hozta be, akikre szavazni lehet. Mindenki neve előtt egy bepöttyözhető "rádiógomb" van. Azt bepöttyözöd csaba0223 neve előtt majd a lap alján a Submit gomb.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
had423 #11264 üzenetére
Látod had ez a baj! Most se olvasol vissza. Az utóbbi kb 20 hsz. arról szól, hogy szavazz csaba0223-ra. Én is belinkeltem már vagy 2-szer, de csak neked, csak most (csak az RTL Klub-on
) itt van mégegyszer: SZAVAZNI AKAROK
Csaba: engem sem érdekelt, hogy közös a kimenő IP (nagyon sokaknak van így, köcsögség ha ezt is figyelik)
-
Ricco_hun
senior tag
Az a burky12 gyerek vezet 28-21-re. Mi van a fórumtársakkal, mindenki a péntek esti buliba készülődik (vagy már ott is van). Keressetek egy számítógépnek látszó tárgyat és szavazzatok csaba0223-ra. Szavazni még mindig ITT lehet.
-
Ricco_hun
senior tag
Vagyunk itt a fórumban vagy 50-en. Nem igaz, hogy csak 18 szavazatra futja. Gyerünk aktivizáljátok magatokat. Ilyenkor bezzeg nincsenek itt az értetlenkedő újoncok (amikor vmi hasznuk is lenne).
-
Ricco_hun
senior tag
Na gyerünk mindenki, nehogy már az a "burky12" nyerjen. Szavazni ITT lehet.
-
Ricco_hun
senior tag
Gyerünk mindenki izzítsa be a második acc-ját is és szavazzatok csaba0223-ra!! Azért őrá, mert neki van a legtöbb esélye elhúzni. Szóval ne összevissza nyomjátok (büszkeséget félretenni
).
-
Ricco_hun
senior tag
Nem tudom ez mire jó, hogy most a szavazókra lehet szavazni. A biztonság kedvéért nyomtam egyet Csabira. Eddig két gyerek is nagyon elhúzott, nem kéne hagyni. Nem tudom mire lesz jó, de csak a fórumból nyerje már meg valaki a szavazást. Gyerünk itt lehet szavazni miután bejelentkeztél.
-
Ricco_hun
senior tag
Most akkor mi a helyzet ezzel a segítő kezes event-tel? Mert én vagy már 2-3 hete szavaztam PaJára (TNA). Úgy volt a kiírás, hogy aki nyer (tehát ő legjobb segítő) az kap 2000 AP-t, akik meg rászavaztak azok meg 1000 AP-t (elméletileg fejenként) vagy akkor átb@szás volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest