- Google Pixel 10a – évismétlés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Forma1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem csak az utolsó pár kör, az egész futam nagyon izgalmas volt. Én Ferrari drukker vagyok függetlenül a pilótáktól. Azé kemény, hogy majdnem elintézték ugyanazt idén, mint tavaly Raikonnen-nek. Azt nem bírom elhinni, hogy Glock pont addig tudta tartani magát amíg meg nem jött nemmondjukkianevét
. Massa mindent megtett, Raikonnen is stabilan játszotta a hátvédet. Annak külön örültem, hogy Kubica így virgonckodott (csak lökte volna ki). De hát az a szaros 1 pont. Majd jövőre. Szerintem a McClaren-es Caramell ma este ne nagyon menjen brazil szórakozóhelyekre. Ott ünnepeltette magát a szaros 5. helyével, miközben Massa ment fel a dobogóra. Kifütyülték, jogosan.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Facebook és Messenger
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- ASUS PRIME H570-PLUS Eladó!
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Massa mindent megtett, Raikonnen is stabilan játszotta a hátvédet. Annak külön örültem, hogy Kubica így virgonckodott (csak lökte volna ki). De hát az a szaros 1 pont. Majd jövőre. Szerintem a McClaren-es Caramell ma este ne nagyon menjen brazil szórakozóhelyekre. Ott ünnepeltette magát a szaros 5. helyével, miközben Massa ment fel a dobogóra. Kifütyülték, jogosan.