- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Direkt eddig csak olvastam a hsz-eket, nem akartam fölöslegesen fikázni a PT-t, úgyse hallgat meg minket senki. De látom a patch hozta a szokásos formáját és többet ártott mint használt. Most az hogy érkezett két új kocsi (mert csak a Hummer H3 meg a Camaro az új) nem nagyon dobja fel a játékot. Én már egyre reménytelenebbnek látom, hogy valaha is értelmes játék lesz belőle. Inkább hanyagolnák az ilyen "megváltó" peccseket és ahelyett ráfeküdnének ezerrel a hibajavításra, a netkód optimalizálására. Így nem igazán lehet értelmes versenyeket menni, hogy random előjönnek ilyen olyan dolgok. Az lenne az alap, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul (ugye itt van a fullos Vette VS. Spiedo esete). Egyszerűen a tuning irreálisan drága (ezekszerint ne is tuningolj, mert a bug miatt úgyis levisz egy alap kocsi), kevés kocsi (és azok is rosszul elosztva a kategóriákban) amik nagyrészt AP-sak (megint csak a fizess vagy szart sem érsz téma jön elő, ami fura egy ingyenes gémnél). Tudom ha ilyen szar hát ne játszak vele - hát nem is játszom. Inkább évről évre eljátszogatok a legújabb NFS-sel.
Kavicssli: hát nem ígérem, hogy nem fogsz csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MPG Z490 GAMING PLUS + Intel Core i7-10700K 8-Core 3.8GHz LGA1200 + Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB)
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI GTX 1080 TI ARMOR videokártya, 11GB GDDR5X, 352-bit
- Apple Watch Series 4 44m CELLULAR + 2x töltő dokkolóval
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest