Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Mobil flották
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Gear S3 - második kör
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Direkt eddig csak olvastam a hsz-eket, nem akartam fölöslegesen fikázni a PT-t, úgyse hallgat meg minket senki. De látom a patch hozta a szokásos formáját és többet ártott mint használt. Most az hogy érkezett két új kocsi (mert csak a Hummer H3 meg a Camaro az új) nem nagyon dobja fel a játékot. Én már egyre reménytelenebbnek látom, hogy valaha is értelmes játék lesz belőle. Inkább hanyagolnák az ilyen "megváltó" peccseket és ahelyett ráfeküdnének ezerrel a hibajavításra, a netkód optimalizálására. Így nem igazán lehet értelmes versenyeket menni, hogy random előjönnek ilyen olyan dolgok. Az lenne az alap, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul (ugye itt van a fullos Vette VS. Spiedo esete). Egyszerűen a tuning irreálisan drága (ezekszerint ne is tuningolj, mert a bug miatt úgyis levisz egy alap kocsi), kevés kocsi (és azok is rosszul elosztva a kategóriákban) amik nagyrészt AP-sak (megint csak a fizess vagy szart sem érsz téma jön elő, ami fura egy ingyenes gémnél). Tudom ha ilyen szar hát ne játszak vele - hát nem is játszom. Inkább évről évre eljátszogatok a legújabb NFS-sel.
Kavicssli: hát nem ígérem, hogy nem fogsz csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák

- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest