Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Shop-ban nézegettem a Morello upgrade-eket (álmodoztam, ugyanis popper meg csaj nélkül elég nehéz összeszedni annyi rp-t, ráadásul úgy, hogy az öcsém hétvégén általában rátelepszik a "nagygépre"). Az egy dolog, hogy horribilisek az árak (ez már tényleg pofátlanság), de hogy a tuningtól nem javul a gyorsulása, hanem rosszabb lesz (minden upgrade rátesz +0.1 sec-et
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.bumbalaci55, nem tudom mit gondoljak rólad (inkább megtartom magamnak), dehogy PT fórumba beraksz egy nagy képet egy kibaxott óráról, ami éppen tetszik neked, hááááát. Szerintem inkább küldözgesd ezt a képet msn-en a haveroknak, de ne itt foglald vele az értékes helyet. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Arc Raiders
- Parfüm topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Gumi és felni topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Google Pixel 10XL 256GB 100% hibátlan 2027.10.27. gyártói jótállás
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, Gyönyörű, HP Garancia
- GIGABYTE GEFORCE RTX 5070 GAMING OC 12G 3 fanOS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.