Hirdetés
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Shop-ban nézegettem a Morello upgrade-eket (álmodoztam, ugyanis popper meg csaj nélkül elég nehéz összeszedni annyi rp-t, ráadásul úgy, hogy az öcsém hétvégén általában rátelepszik a "nagygépre"). Az egy dolog, hogy horribilisek az árak (ez már tényleg pofátlanság), de hogy a tuningtól nem javul a gyorsulása, hanem rosszabb lesz (minden upgrade rátesz +0.1 sec-et
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.bumbalaci55, nem tudom mit gondoljak rólad (inkább megtartom magamnak), dehogy PT fórumba beraksz egy nagy képet egy kibaxott óráról, ami éppen tetszik neked, hááááát. Szerintem inkább küldözgesd ezt a képet msn-en a haveroknak, de ne itt foglald vele az értékes helyet. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.