- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Shop-ban nézegettem a Morello upgrade-eket (álmodoztam, ugyanis popper meg csaj nélkül elég nehéz összeszedni annyi rp-t, ráadásul úgy, hogy az öcsém hétvégén általában rátelepszik a "nagygépre"). Az egy dolog, hogy horribilisek az árak (ez már tényleg pofátlanság), de hogy a tuningtól nem javul a gyorsulása, hanem rosszabb lesz (minden upgrade rátesz +0.1 sec-et
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.bumbalaci55, nem tudom mit gondoljak rólad (inkább megtartom magamnak), dehogy PT fórumba beraksz egy nagy képet egy kibaxott óráról, ami éppen tetszik neked, hááááát. Szerintem inkább küldözgesd ezt a képet msn-en a haveroknak, de ne itt foglald vele az értékes helyet. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Assetto Corsa Rally
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Steam Deck
- iPhone topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.