- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Shop-ban nézegettem a Morello upgrade-eket (álmodoztam, ugyanis popper meg csaj nélkül elég nehéz összeszedni annyi rp-t, ráadásul úgy, hogy az öcsém hétvégén általában rátelepszik a "nagygépre"). Az egy dolog, hogy horribilisek az árak (ez már tényleg pofátlanság), de hogy a tuningtól nem javul a gyorsulása, hanem rosszabb lesz (minden upgrade rátesz +0.1 sec-et
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.bumbalaci55, nem tudom mit gondoljak rólad (inkább megtartom magamnak), dehogy PT fórumba beraksz egy nagy képet egy kibaxott óráról, ami éppen tetszik neked, hááááát. Szerintem inkább küldözgesd ezt a képet msn-en a haveroknak, de ne itt foglald vele az értékes helyet. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.