- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Nem akarok bizonygatni, ha elhiszed ha nem. Csak a speedbug erdekelt. En ugy vagyok/voltam vele hogy sokan csak dobaloztak ezzel a dologgal, es kivancsi voltam (a sajat szememmel latni a kulonbseget).
Most mar azert lattam egy par replayt, shotot, videot hogy atlassam a dolgot es eszrevegyem mennyire figyelmetlen voltam. Most mar latom hogy sokszor ha nyertem miert volt, es miert nem tudtam neha 1:04 ala menni TA-n ha vert izzadtam se. De amugy megtiszteltetekIgaz nem is ismertek meg... Ha megjon az uj gepem ezen valtoztatunk
-
quadroracer
tag
Tenyleg nem stallionom van. Billentyuzettel jatszom es egy majdnem fullos quadrom van. Az az erdekes, hogy nekem is volt egyszer egy ilyen "nehezen iranyitom az autom problema", asszem' CTF-ben, de az full quadro szoba volt. Es voltam olyan lama hogy nem csinaltam replayt. Viszont szivesen megneznek egy ilyet, osszehasonlitva a normalissal. Latszik hogy lassabban tekeri a kormanyt a sofor pl? Speedbugnal mennyivel megy a bugos? illetve hogy o vagy en vagyok a bugos? negativ ill. pozitiv speedbugrol is olvastam mar itt. A lenyeg hogy replayt nem nagyon lehet talalni, csak a Plokiet lattam, meg egy lengyel srac videojat, bar az mas jellegu volt (azt hiszem ott rookie kapott pro sebesseget). Szoval jo volna megnezegetni par replayt! De nem farasztalak benneteket ezzel a replay felrakas dologgal! Ha van akkor rakjatok fel plz! Es elhiszem amiket irtok, nehogy azt gondoljatok hogy nem, csak kivancsi vagyok
Ui.: Ki latta kisvardait?Reg nem hallottam rola
Nem halad a forummal?
-
quadroracer
tag
válasz
Plokijuma #5450 üzenetére
Szia Ploki!
Vegre sikerult regisztralnom ide, es most mar nem csak privatban zavarlak
Eloszor is. En pl. nagyon sokat olvasok itt a speedbugrol, gripbugrol, sok minden masrol. Nagyon erdekelnek ezek a dolgok, foleg a nehezen elohozhatoak, illetve a veletlenszeruek. En megmondom oszinten, hogy mivel szinte allandoan CTF-ben logok, ezert a CTD-n kivul nem sok massal talalkozom. Egyszer volt olyan amikor ereztem az iranyitas megvaltozasat, de emlekeim szerint full quadro szoba volt, tehat nem volt harpoon a kozelemben sem.
Mivel mazoista vagyokszeretek CTF-ben harpoonokkal osszekerulni, mert igen csak megizzad az ember hogy megnyerje a meccset. De egesz egyszeruen, nem emlekszem hogy megvaltozott volna az iranyitasom! Lattam a feltoltott (aeriagames) replayedet, de arra kerlek teged es mindenki mast is, hogy ha valamilyen speedbug, vagy gripbuggal talalkoztok, mentsetek a jatekkal replayt, es rakjatok fel az aeriara! En szemely szerint kivancsi vagyok nagyon rajuk, mert velem ugy latszik nem nagyon tortenik ilyen (lehet tul keveset jatszok, de biztos kevesebbet mint ti), es szerintem a fejlesztok is csak ilyesmibol tudnak valamifele adatot kinyerni (Fraps-es videobol nem sokat), a harmadik dolog pedig hogy igy tenyleg marad nyoma a dolognak! Tudod a szo elszall...
Szoval kerek benneteket mentsetek REPLAYT es linkeljetek be a forumokra, az aeria megfelelo topicjaba, es/vagy ide is!
Sztem nem csak en hanem az aeriasok is olvasnak forumot, es nezik a felmerulo problemakat! -
quadroracer
tag
válasz
Dr. Romano #5401 üzenetére
En Laca (HUN) neven futok. fokent ctf jelenleg! Elnezest a (nem) bemutatkozasert.
-
quadroracer
tag
válasz
wesker24 #5392 üzenetére
Most olvastam hogy NOD32-t hasznalsz. Azt is nezd at alaposan mert van benne olyan vedelem, ami akkor is mukodik ha te lelovod a progit! Karantenba nezz bele nincs e benne egy gameguard.des vagy akarmi fajl. Ha igen akkor torold! Nezd meg az esemenynaplot is, hatha abban is van vmi riasztas. Amugy az IMON reszt kell atbogaraszni. Most mar tenyleg remelem hogy sikerul elindulasra birni!
-
quadroracer
tag
válasz
wesker24 #5396 üzenetére
Szia!
Szerintem mukodnie kell a te Internetkapcsolatoddal is! Csak nezd at a bongeszo beallitasokat az IE-nel. Igaz ez csak egy tipp, de probald meg!
Tehat IE-->Internetbeallitasok-->Kapcsolatok
Itt nezd meg, hogy latsz e valamit a Telefonos es virtualis maganhalozati beallitasoknal(huh de hosszu..) Szerintem ott latnod kell valamit, ha igen akkor katt ra es nezd at a beallitasait. Ha lattal ott valamit ha nem sztem nezd meg a helyi halozat beallitasait ugyanezen a fulon!
Ha beleleptel akkor sztem legyen bepipalva az automatikus eszleles! Ezen kivul pedig sehol ne legyen pipa ha nem hasznalsz proxyt!
Remelem segitett, ha nem akkor se csuggedj, mert csak valami beallitas miatt nem megy ki a gameguard! En ilyen esetrol tudtam de nalad lehet mas van, de azert proba cseresznye! ;) Ha nem segitett akkor vedd elo az internetes papirjaidat es bongeszd at, hatha vmi nincs jol bekonfigolva!
Sok sikert! Viszlat a palyan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest