- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
válasz
wesker24
üzenetére
Szia!
Szerintem mukodnie kell a te Internetkapcsolatoddal is! Csak nezd at a bongeszo beallitasokat az IE-nel. Igaz ez csak egy tipp, de probald meg!
Tehat IE-->Internetbeallitasok-->Kapcsolatok
Itt nezd meg, hogy latsz e valamit a Telefonos es virtualis maganhalozati beallitasoknal(huh de hosszu..) Szerintem ott latnod kell valamit, ha igen akkor katt ra es nezd at a beallitasait. Ha lattal ott valamit ha nem sztem nezd meg a helyi halozat beallitasait ugyanezen a fulon!
Ha beleleptel akkor sztem legyen bepipalva az automatikus eszleles! Ezen kivul pedig sehol ne legyen pipa ha nem hasznalsz proxyt!
Remelem segitett, ha nem akkor se csuggedj, mert csak valami beallitas miatt nem megy ki a gameguard! En ilyen esetrol tudtam de nalad lehet mas van, de azert proba cseresznye! ;) Ha nem segitett akkor vedd elo az internetes papirjaidat es bongeszd at, hatha vmi nincs jol bekonfigolva!
Sok sikert! Viszlat a palyan!
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest