- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Ide írom a Level-R benyomásaim elvégre az is PT csak az Eu-s:
rengeteg 60-80-as szintű emberkével futottam össze,jókora mennyiségű morello-ról nem is beszélve,és én is azt tapasztaltam hogy annak ellenére hogy ma 10óra körül regisztráltam be már level12 vagyok,gyorsan lehet fejlődni,volt pl.egy olyan mai event hogy vezess 100mérföldet és kapsz 5000xp-t!
Főmenüből megnézheted az éppen aktuális eventeket nem kell fórumot bújni utána.
Explorerben csak pénzes backpack vásárolható(kivéve mágnes),
CTF mód nagyon el lett rontva nem véletlenül nincs ott senki,ha "hazaviszed" a zászlót akkor visszarakja a másik végébe a pályának és újra szabadon felveheti bárki(rohanhatsz őrült módjára vissza érte holott eddig nálad volt...valamint itt is felhevető cucokkal tele a pálya,engem pl. nem is üldöztek csak mindig felrobbantottak mikor már közeledtem a célhoz...játszhatatlan(nekem legalábbis a régi-PT-s- CTF-hez képest),a csapat verziója viszont tetszik!
A drift nagyon hiányzik,így maradtak a normál versenyek,mivel nagyon sok szoba van mindig találok a szintemhez illő autókkal telepakoltat.sokan vannak fenn! -
Amur
addikt
Pedig müködik! Fel is nyomtam magam level8ig.
GTcoupe néven futok ott.Nem tudom hogy csak azért hiányoznak játékmódok mert alacsony a szintem,vagy tényleg nincs benne drift?
A CTF-módban pedig nálunk soha nincs senki..viszont van Team CTF mód ahol a kék és a piros csapat nyomja egymás ellen,felvehető power-up-okkal nehezítve,az egész jó!
Valamint van Battle mód ahol szintén power-up-okkal felrobbanthatod az előtted autózott,vagy aktiválhatsz egy csapdát stb.. az is elég mókás,de mivel nekem a két szimpi játékmódom a CTF és a drift kicsit csalódott vagyok.Amugy fagyás és lagmentesen megy nekem,ami viszont nem utolsó szempont! De kell a drift és németek CTF-re fel!!
Tehát müxik a hide IP easy! -
Amur
addikt
aki próbálkozni akar a Level-R-rel annak a hide IP easy-t ajánlom,itt te választod ki az országot,és úgy generál IP-t.Most jön le a kliens is, majd megírom hogy müködik-e vele,az itt korábban javasolt IP hider progik nekem nem müködtek,vagy azért mert amerikai IP-t adott a magyar helyett ami ugye a level-r-nél nem segít,vagy nem is müködött valamiért és nem rejtette el.Ezt kipróbáltam(a hide ip easy progit),most pl. átlökött brit IP-re simán.
a progi hivatalos oldala
[link]
(az alternatív letöltési lehetőségeket ti választjátok,na meg a lelkiismeretetek! -
Amur
addikt
Phoenixre milyen balance-ot és egyéb beállítást javasoltok driftre?
-
Amur
addikt
válasz
tomkatomi #25611 üzenetére
upc-s vagyok(chello),de nem rémlik hogy bármilyen drivert is telepíteni kellett volna a nethez.Egy omega drivert megsasolok majd azzal minden problémás game ment nekem.
Ezek az új catalystokat amugy is tiszta horror telepíteni!egyébként találtam egy másik online autóversenyt drift city.kipróbálom.
-
Amur
addikt
teória megdölve,driften is kifagytam,méghozzá szobában,nem is verseny közben..
-
Amur
addikt
végigdriftelt teljes délelőtt után,egyetlen fagyás sem volt.
hogy ez most az avast frissités vagy a játékmód-váltás eredménye(CTF-ről Drift)nem tudom,majd legközelebb CTF-t nyomok hosszú távon.
Ha bebizonyosodik akkor mi a magyarázat? miért fagyhat CTF-en ha máshol nem? -
Amur
addikt
avast-ot frissitettem 4.8-ról 5.0-ra(újratelepítéssel jár),hátha a régi avastos p2p védelem kavar be pont a hotspotshieldesekkel.azóta csak pár órát nyomtam,de azt gond nélkül.
Ami még érdekesség korábbról hogy csak CTF játékmódban fagyott ki..
Bár ezt még tesztelem,most driftelgetek éppen ezért hogy ezt bizonyítsam magamnak.. -
Amur
addikt
válasz
JackShephard #25595 üzenetére
Avast van fenn,külön tűzfal nincs,windowsos kikapcsolva.
-
Amur
addikt
figyeltem a vidkari,és a proci hőt is játék közben,minden normális,mégis ma pl.3x fagyott hidegresetig..a circuit és a togue(francia) pályák pedig mindig laggolnak.
friss driverek,vírusmentes win. csak a PT-vel fagy a gép.már vettem minimumra is a grafikai beállításokat,akkor is.
a gépem: Core 2 Duo E6750 2,67Ghz,Gigabyte GA-P35-DS3P,Kingmax DDR2 800mhz 2x1GB,gigabyte HD4670 pci-e
kezdem feladni! (reinstall már volt!)
van 1 tippem(egyik fagyásnál kérkedtek többen is az ip bant kijátszó praktikáikkal,lehet ezek okozzák?)? -
Amur
addikt
válasz
Karibaba #25531 üzenetére
nekem nem szaggat be,egyszerűen kifagy.most délután pl.egy CTF meccs közepén,vagyis pár perc után..most háromnegyed órát ment úgy hogy maxra vettem a felbontást,és a két mag egyenként 62-62 fokos volt,az alaplap 41,a vidkarit nem tudom,de nem fagyott ki.
kiváncsi leszek mit teljesít ezek után. -
Amur
addikt
válasz
SylarHUN #25528 üzenetére
Lehet feltolnám a felbontást kevesebb gond lenne(jártam már úgy játékkal,bár azok optimalizációs hiba miatt viselkedtek így,de egy próbát megér!),kiraktam az everest érzékelőit a tálcára,aztán figyelgetem mi melegszik túl.a házam nem túl szellős,de ha a dirt2,vagy a shift nem izasztotta meg akkor csak bírni kellene egy dual magos procinak a PT-vel is!
-
Amur
addikt
válasz
SylarHUN #25525 üzenetére
köszi! szétnézek(tem),proci nem melegszik,vidkarit nem látom sajna,de tény hogy huzamosabb játék után fagy ki, szinte biztos igazad lehet a túlmelegedéssel!
(aránylag frissen telepített,vírusmentes rendszer), egy hd4670-es vidkari van benne,de arra korábbi gépen is emlékszem hogy a PT az szívta rendesen a vérét a hardvernak! -
Amur
addikt
Üdv!
Sajna újratelepítés után is újra megjelent mindkét dolog: hidegresetig kifagyás(megáll a kép,zugnak a hangfalak,és csak a reset gomb segít,ez naponta 1x azért jelentkezik(ha játszom akkor lenyomok 3-4 órát min.).a másik pedig a német pályák laggolnak minden játékmódban..
konfigomnak elégnek kellene lennie,videókártya drivert frissitettem,direct x a legfrissebb.
Tudtok segíteni?
Ezért próbálkoztam a Level-R-rel hátha az nem fagy ki minden nap,de nekem sem sikerült kijátszanom az IP ban-t..
Pedig feláldoztam volna a level29-es accountomat egy fagyásmentes játékért..
Valószínüleg az én gépemben van a hiba,csak nem tudom mi! -
Amur
addikt
üdv!
Reinstall után,kifagyás nincs,de a német pályák laggolása minden játékmódban megmaradt... valami tipp rá? -
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #25463 üzenetére
köszi már szedtem le telepítőt a gamershell-ről.
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #25461 üzenetére
köszönöm a válaszokat,akkor jön a reinstall,első körben.aztán várom a béta utáni újitásokat.
-
Amur
addikt
Most akartam újra nyomni,de napi 2x koppra fagy csak hidegreset segit.
Dühömben delete a könyvtárra,most tölti a játék setupját.Igaz egy alaplapcsere volt a legutóbbi PT telepítés óta,de ahogy visszaolvastam,ez a betegsége alapból megvan még a játéknak.Esély azért van rá, hogy újratelepítés után legalább kevesebbszer lép ki?
Valamint a német pályákon MINDIG laggol(csak nekem?).
Olvastam hogy megint van Béta, aki próbálta meséljen az újitásokról! thx! -
Amur
addikt
csak hogy megvillantsam az obb-s aláírásom,de nem akar sikerülni..
-
Amur
addikt
ilyesmin ne akadj ki! Van aki nem tud veszíteni! Általában a legfanatikusabbak ilyenek,ők már nem is a játékért játszanak,lehet már nem is élvezik,egyszerüen csak nyerni akarnak!
Ha legyőződ őket akkor haragra gerjednek: hogy merted!!
Fel se vedd mert akkor elveszik tőled a játék örömét!
Én is szeretek nyerni,de ha valaki jobb nálam és legyőzz,az nem szégyen! Sőt:
tanulok tőle valamit,ez tutti,mert mindig figyelek! -
Amur
addikt
válasz
Mariann294 #19285 üzenetére
ok majd aznap még írok ide hogy többen legyünk,és akkor jelszóval is levédhetjük a szobát.(ne kelljen oroszoknak,spanyoloknak,amcsiknak magyarázni hogy mi is az a kombo),ma egy spanyol gyerek aki kukkot se tudni english azt irta hogy cobozni akar.
azt hittem combora gondol,hát nem,mágnessel szedte össze a cuccot,és felháborodott hogy az én autóm gyorsabb... -
Amur
addikt
Fizethetne jobban ez a CTF,nagyon élvezem,de nem nagyon keresek vele,xp se igen jön,és level 28 után tudom fejleszteni csak a lancerem(egy kis fék tunning elkelne ehhez a játékmódhoz,gyakran csak annyin múlik hogy megszivatnak),egy kis explorer combozás lesz level 28ig a kövi szabadnapomon!(szerda)aki akar jöhet,már délelőtt kezdem,csinálok PH-s szobát is akár.
-
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #19270 üzenetére
milyen tunningot raktál a rangerbe CTF-hez?
egyébként én is 2-3 fős játszmákat szeretek,de ha menetközben becsatlakoznak a szavazás alatt,van hogy nem lépek ki.Ma is leszek! -
Amur
addikt
válasz
csaba0223 #19268 üzenetére
nem kell nekem full tunning!
Én mentem test drive-ot vele,méghozzá a Mud-on,nem tudtam csak 1x felborítani,
CTF pályák általában sík egyenesek,ott azért nehezebb megborítani.
Boruláson kivül más ami ellene szól? gyorsulást mondjuk nem néztem.
mindegy azért egyedi lenne egy wrangler-el verni a mezőnyt! -
Amur
addikt
végig CTF-eztem a délutánt,de sehol egy ismerős..
A wangan-on csúcstartó Corvette-s gyerek corvettjét is megszorongattam párszor
(spartan?) csak onnan tudom hogy verseny közben kérdezték tőle hogy te vagy az? és ezzel az autóval? Mert én be nem teszem a "lábam" arra a pályára! (mi élvezett van benne? na mindegy!)Nézegettem ezt az "új" jeepet(84-es wrangler fantázia),
jó lehet az CTF-ezni? kicsi, jól fordul,és 1/3 annyi az ára mint a buggynak(arra sajnáltam 100k-t,így EVO-val nyomom,jól fordul,de buggyval egy gyakorlott emberke hülyét tud belőlem csinálni vele..),még ha fel is turbózom azt a kis jeepet,akkor sem lesz több 60k-nál és kapok egy jó kis CTF autót! vélemények? -
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #19236 üzenetére
Igaz hogy annakidején lealáztál rendesen mikor nyomtunk pár CTF-et,de én is szabad vagyok hétvégén,a kisfiammal az ölemben majd nyomok párat!
Nekem is favorit a CTF. -
Amur
addikt
válasz
[pH]Lacika #19131 üzenetére
Köszi,én is elolvasgattam(és jelentkeztem is) mert bár level27 vagyok,nem most kezdtem,de több mint fél évet kihagytam(töltött is rendesen frissitést mikor elinditottam minap).
-
Amur
addikt
Üdv mindenkinek!
Régen jártam erre(Grid lázban égtem,de az lemúlt),végignyomtam gyorsan a karrier chapter 1-et(mikor várható folytatás?),nagyon tetszik az "új" játék! valami jó event?
Köszönöm! -
Amur
addikt
át akartam másolni az accountom a bétára,erre ezt írta ki:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'[Microsoft][SQL Native Client]Unable to complete login process due to delay in opening server connection
/copyacc.asp, line 56
kaffa...
mi köze ennek a winfoshoz?? -
Amur
addikt
új autót akkor "érdemes" ha lesz rá elég RP-d,amihez sokat kell versenyezni,most a kombós expo fizet jól(olvass vissza),tuningolni pedig folyamatosan érdemes a jobb teljesítményért,tapadásért,irányitásért(a wizz tunningja amugy sem drága),versenyezz sokat,lesz sok léd,és veheted a jobb kocsit! de várd meg a májusi nagy patch-et sok új autót igérnek!
-
Amur
addikt
én ugyan késve reggeltem a bétára,és még nem jeleztek vissza,de azért leszedtem,és seedelem vissza, úgy is visszajeleznek majd nekem is kell tehát,addig meg segítem a jónépet egy kis seedel!
A képek alapján van benne bőven újdonság!
remélem a simulator és az arcade nem az irányitás beállításánál van és egymás ellen nyomhatja a szimulátoros és az árkádos mert az úgy elég érdekes lenne? -
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #7120 üzenetére
én chelloval pt-zek(14-22 között korlátozza a p2p jellegű adatforgalmat, este meg délelőtt semmi gond)
-
Amur
addikt
válasz
Plokijuma #6996 üzenetére
itt azért van egy apró különbség: semmilyen ranglistahelyet,megbecsülést stb.. nem befolyásol,esetleg hamarabb tud megvenni egy neki tetsző autót.itt csak virtuális pénz gyüjtéséről,nem ranglistákról,legjobb időkröl stb..szól!
mivel néhány autó fejlesztésére irreálisan sokat kell költeni ez amolyan robin hood-os adjunk a szegényeknek hadjárat(mármint a kombózás),és ahogy irtad:csapatmunka kell hozzá,nem kis idő amig összejön egy jó csapat aki tényleg csak kombókat szed,és azért el lehet vele szórakozni időben,és ügyességben is(ahhoz hogy gyorsan tudj kombózni igencsak urának kell lenned az autónak! kanyarogni a nem felszedendő itemek között!) Béke! -
Amur
addikt
válasz
msgt.fubar #6911 üzenetére
upsz! nem piskóta driftet nyomtál a szamurájképű gyerek ellen!
tény és való hogy minden tekintetben odavág a nfs utobbi tagjainak, meg minden mostanság megjelent autós örültségnek,remélem a full sem okoz majd csalódást!
MaciG:este 22 után tudok majd felmenni! szerintem kawaval nyomom a broad reverse-t,bár nem egy lassú pálya,de a tokyon is bejött volna a kawa taktika(már az első kanyarban 3 quadro szállt el),de sajna ott közbeszolt a kormányzás bug.. -
Amur
addikt
még nem próbáltam,majd ma nekiesek!
off: aki még nem próbálta ki a race driver grid demóját az azonnal töltse le!!!
Fenomenális! nagyon jól optimalizált,gyönyörűen elfut füsteffektestül mindenestül a közepes konfigomon,nagyon jól eltalálták az irányitást(kicsit árkádos,de ez a trendi),a törésmodell is jó,pláne a karcolások a karosszérián!
a san francisco-i pálya a mustanggal nem kis élmény!
(akinek 8.3 vagy 8.4 catalyst van fenn,az vagy rakja vissza a 8.2 vagy a legutobbi omega drivert mert amugy úszkáló 3d objektumokban lesz része-nem csak ezzel de a legtöbb "nextgen" gameval-saját tapasztalat)
nekem nagyon bejött! valszeg megvan a nyári program ezt végignyomni,ha olyan hosszúságú lesz a karrier mint az elöző race driverekben akkor ki is tart! -
Amur
addikt
én is tegnap agyaltam ezen,a toyota nekem is bejön jobban,de alapon sokkal nehezebb irányitani,azt nem próbáltam hogy egy kis upgrade után mit produkál,viszont tény hogy az rx8 kanyarstabilabb,viszont lomhább..a fene tudja,én nem tudtam dönteni,várom az új kocsikat,majd akkor költöm el az összeharácsolt AP-m.
vizbal: én is duzzogok,az én profilom is bármelyiket veri a top20-ban..a 2.fantri vagy ki a bánat pl.miért van ott? teljesen alap profil,semmi extra!! nem értem én ezt!
ja az én profilom ha valakit érdekel:
[link]szerintem egész jó lett!
-
Amur
addikt
hátha ti is tudtok segíteni:
mit kell a videókari beállításoknál kikapcsolnom hogy a frissebb csili vili játékok 3d objektumai ne ugráljanak,rezegjenek csusszanak el a helyükről a dx9-es x1650pro karimmal? colin mcrae dirt,cobra11 crash time,grid demo ezeknél vibrál minden a játékban a kocsi ok,nem is szaggat de pl a fák időnként beusznak a pályára rezegve meg hasonló legrissebb directx és legfrissebb catalyst van fenn,de régebbiekkel is próbálkoztam. catalyst control panelen kapcsoljak ki valamit? vagy hogy jelezzem a játéknak hogy nekem nem dx10-es karim van? vagy cseréljek kártyát mert nincs más megoldás?
(konfigom az adatlapomon) -
Amur
addikt
hogy eltüntek az RX-7-ek! alig futok össze velük, mindenhol corvette,panama,elvétve harpoon a jobbak közül, és persze evo meg bubu.mindenki váltott?
-
Amur
addikt
végre vagyok 2 nap meló volt fullban reggeltől estig,ha ma csináltok expo combo szobát írjatok, és kipróbálom a lentebb javasolt "sima mágnessel végigfutok egy sima expos versenyen is mennyi rp lesz mókát is!" ha legalább ugyanolyan jól fizet akkor és nem várok a combo-s szobákra!
-
Amur
addikt
válasz
msgt.fubar #6613 üzenetére
az USA sport meg most lesz 9pm GMT,azaz este 11,legalábbis a race3.
circuit pályán,a gyorsabbikon.kawa-val megyek,mert quadroval sem tudtam jobb időket menni,és az folyton csuszkált.sajnáltam fullra nyomni,de 20k egy tizedet jelentett ugyhogy nem is érdemes többet költenem rá. -
Amur
addikt
válasz
mazda626 #6573 üzenetére
jaja,de nekem nem csak panama-val csinálta a kormány bug-ot(majdnem kidobtam miatt a vezetéknélküli bill.-t mert azt hittem az késik..),
én megyek du.expozni(még sehol sincs a pana upgrade-m,és nekem is kell phoenix! )
pepedonegnap este egy szoba folyamatosan tele volt!
-
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #6487 üzenetére
a legfrissebb van fenn.(talán márciusi),de most látom hogy van 8.4-es catalyst,már töltöm is!
-
Amur
addikt
Megkérdezem itt is hátha tudtok segíteni: néhány játékban(CM dirt,cobra11 crash time)
egyes 3d objektumok villognak,bármit állítok,több driverrel is próbáltam,megmarad a villogás! pedig rally funként(az összes colin-t végignyomtam eddig)a dirt-öt mindenképpen végig akarnám vinni! valaki találkozott már ilyen hibával,vagy van tippje mi lehet az oka?
catalyst 2féle is volt már fenn.konfigom az adatlapomon.lehet gond hogy dx9-es a karim? -
Amur
addikt
ha valakinek nincs elég akkor javaslom a valamilyenautomárka@freemail.hu címeket!
ferrari,renault stb...mindegyikből van,és még lehet hogy érdekelni is fogja,ha autóörült! -
Amur
addikt
MaciG vagy Paja: nem tudjátok véletlenül melyik szerveren lesz az amerikai sport bajnokság első futama? Payden nem írta meg a pm-ben.
-
Amur
addikt
mi a különbség a címtár és a kontakt lista között? mert beírtam nagy nehezen 64 emailcímet a gmail-es címtáramba,majd megadtam az aeriagames-es linken a gmailes login infokat,erre azt irja hogy üres a kontaktlistám..az lenne a kontakt lista akiknek már küldtem legalább 1 emailt? mert akkor sem kellene üresnek írnia!
-
Amur
addikt
válasz
msgt.fubar #6305 üzenetére
hülye kérdés: ha nem a g-mail-es email címemmel vagyok beregisztrálva a pt-re, akkor honnan tudják hogy nekem kell küldeni az AP-t?
-
Amur
addikt
az 22 óra(az én futamom 12-30 pm PDT és az 21-30(vancouver-i idő egyébként ami GMT minusz 7,mi pedig GMT+2 vagyunk) az nem derült ki payden üzijéből,de gondolom szokás szerint vasárnap lesz a futam ugye? és nekem azt sem írta melyik szerveren?
én itt konvertálom az időket:
[link] -
Amur
addikt
válasz
msgt.fubar #6238 üzenetére
én már szedtem az összes helpet,nem csak a kormányszervót,és nem segít,és nekem nem csak panama-val hanem quadroval,és kawa-val is csinálta már elég sokszor....
szerintem túlterheli a procit,és késik a reakció a kormánymozdulatokra,de még nem jöttem rá hogy mi terheli le,de tény hogy 2-3 játékossal CTF-ben semmi gond,viszont ha már sokan vagyunk...előbb utóbb előjön!!RiccoHUN-panama-ra én sem raktam balance-t,alapból jó irányitható(ha nem jön elő a bug..),én is accelerate-ot raktam rá,meg jobb gumikat.
-
-
Amur
addikt
válasz
mazda626 #5971 üzenetére
ja,én is tapasztaltam!a automatán kormánytekergetés meg iszonyat dühitő,pláne mikor elől megyek lóhosszal,aztán az ucsó körben mindenki lehagy mert a magától el kezd kanyarodni ahol nem kellene,elengedem a bill.-t a kocsi meg kanyarodik magától amerre gondolja..nagyon gáz!
aztán kapom a loser üziket chat-en....
A panama lehet túl jól irányitható volt azért rontottak rajta..(CTF-ben szinte legyőzhetetlen ha kicsit is jó a sofőr).A mud-os pályákon is nagyon ott volt! eddig...mivel farmotoros az eleje kell hogy jól tapadjon,de most hiába raksz rá front grip-et...elb**szták szándékosan!
(szerintem..) -
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #5946 üzenetére
corvette-d van?
szinte minden este fenn vagyok.általában hangáron,vagy construction-on nyomom a CTF-et.(hiába ad többet a tokió,azt nem szeretem,unalmas) -
Amur
addikt
nem szoktam nagyon figyelni,de gyanús hogy én is kaptam!
az update óta megint van CTD-m,sok CTD-m.és az irányitás bug is elöjön néha.bár mostanság ritkábban(minden help nullán,kormányzás foka 250-ről 680-ra tekerve),így nagyon jól irányitható a panama(most nyertem zsinorban 5 CTF-et.onnan nem volt CTD-m,aztán a medusán quickone?-nal(2.legjobb idős corvette-s srác) nyomtam a sarat,erre kidob,de nem is simán hanem hibát észlelt dumával.. -
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #5893 üzenetére
de,szerintem már játszottunk együtt,csak quadro-val nyomtam,rajta vagy a friend listámon is szerintem pont egy CTF után kerültél talán fel.
-
Amur
addikt
válasz
quadroracer #5879 üzenetére
ne csodálkozz,panama-val én is mindenkit verek CTF-ben, volt hogy irányitás buggal is.
-
Amur
addikt
a mai ausztrál futamon megint kaptam egy irányitás bug-ot,egyszerüen mintha nem én irányítottam volna a kocsit,volt olyan hogy körbe körbe ment balra tekert kormánnyal,és még a rescue gombra sem reagált...teljesen paffon voltam.szóval még mindig nem tudom mitöl megy el az irányitás, mondjuk mikor előhoztam a chat-at ha már úgysem vagyok versenyben,és beírtam hogy mi történik velem akkor a betűk is több másodperc késéssel jelentek meg amit beütöttem,mintha laggolt volna a chat,de nem akadozott a játék,csak egyszerüen az irányitás ment el.szerintem stig meg paja láthatott belőle valamit mert 2x is leköröztek a togue-n..
-
Amur
addikt
a teljes újratelepítés(registry takaritás,komplett könyvtártörlés utána,máshová rakva)
megoldotta az irányitási bug-ot.) bár tegnap este is sikerült egy bérod-on a 4.körben egy olyat kifognom hogy mintha nem én irányitottam volna,elengedtem a bill.-t a kocsi meg forgott körbe!!de nem csak nekem! láttam a térképen hogy a többi player is szenved és néz ki a fejéből,szóval ez már más volt, mindenesetre mókás volt!
Panamasoknak: én CTF-ben sokat nyomtam vele, nincs ellenfél,mindenkit lenyomok vele, nem arra tervezték úgye az alap 186-os véggel(azt hiszem 168 a mazda vége),de kitünő rá,legalábbis nekem.
MaciG: én is megkaptam már régen a PM-met az versenyre,irj üzit Frank Zappa-nak hogy nem kaptál! -
Amur
addikt
válasz
Target78hu #5811 üzenetére
meguntam az állítgatásokat.full uninstall(registry kitakaritva,save könyvtár delete),és még máshová is telepítettem újra,most szedi a frissitéseket,majd beszámolok mit értem el vele!
-
Amur
addikt
válasz
Target78hu #5806 üzenetére
már kb.10 féle beállitást próbáltam...neked hol áll most a response?
én 0.3 és 6.0 között próbálgattam.
Más bill.-el hová állította? 0.3 az alapbeállítás. -
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #5798 üzenetére
jaja,ahogy mondod nem rögtön,hanem egy idő után.újratelepítést próbálta az ismi?
mert ha utána is megmarad akkor én hanyagolom. -
Amur
addikt
válasz
Ricco_hun #5796 üzenetére
töltöm le a PT telepítőt,egyenlőre csak a game-t rakom újra.a win-t egy játékért nem szívesen,még ha nagyon szeretem se. Pedig a PT elsőszámú kedvencé lépett elő.a
need for speed most wanted óta nem nyomtam egy játékkal sem ennyit.
jó lenne holnapra az ausztrál bajnokságra megoldani,mert így esélyem se lesz!
aztán irány a togue pálya gyakorolni!
Ploki:ugye ott lesz most a futam? -
Amur
addikt
köszi stig!
Ploki: most teszteltem a proc terheltséget PT közben,semmi..
a memoptimizer méri a háttérben a proc.terheltséget,még grafikont is készít róla,vagyis vissza tudom nézni,nincs vele gond..más lesz! -
Amur
addikt
mostanában nekem játszthatatlan a PT az irányitás miatt.nem tudom mi okozza,késve reagál kanyarodáskor van úgy hogy már rég elengedtem a balra nyilat és még mindig balra kanyarodik,vagy már rég a jobbra nyilat nyomom a kövi kanyarban és a kocsi még mindig balra tekert kerekekkel közlekedik...azt hittem a billentyűm öregedett ki,hát lecseréltem,vettem egy vezetéknélküli geniust,de a hiba megmaradt..hiába állitom a game options-ben a response-t,a keyboard steering help stb.. bárhová ,
a hiba megmarad,egyszerüen nem tudom irányitani a kocsit! tipp?
-
Amur
addikt
holnap ausztrál bajnokság 4.forduló,és sajna 2öt kihagytam meló miatt,most nem akarok kimaradni:
races will be in Subtropilis Server
AMA VS Lobby on the right
you are in race 1
your room name will be race 1
2AM PST = 5AM EST = 9AM GMT = 8PM AEDT = 7PM AEST
any drivers not in room 5 mins after this time will get DNS result9am gmt az nekünk 10óra ugye?
-
Amur
addikt
válasz
Viszlát #5351 üzenetére
én is gyüjtögetem az RP-t aztán kipróbáljuk a Panama-t szerdán.
mentem tesztet az AP-a járgányokkal is.Hát ne vegye sértésnek senki,de egy RX-7,vagy egy EVO szinte ragad a pályára,egy Quadro után azon vettem észre magam hogy nem tudok velük kicsúszni, nem kihivás ezeket vezetni,remélem az RP-s Panama majd azért megdolgoztat!elvégre a játék öröméért játszom,nem azért hogy én legyek a leggyorsabb. nagyon arcade jeleget kap ha ezekkel játszik az ember,és nem kell hozzá úgy tudni vezetni.
Ez az én véleményem.Cáfoljatok meg,ha nem így érzitek! -
Amur
addikt
balszerencse,a következő 2 vasárnap dolgozom... ausztrál bajnokságból rendesen lecsúszom ha 2 futamot kihagyok..Zappának már jeleztem hogy ne várjatok rám,mert nem fogok tudni a kövi 2 hétben indulni...sorry!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest