- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Én már lassan 1éve a 44-es szinten dekkolok, igaz mostanában nem játszom annyit, de ez azért akkor is nagyon lassú. Kb. 3 hónapja nem vagyok annyira aktív a játékban, de előtte nagyon sokat mentem és mégis itt vagyok beragadva ezen a bűvös 44-es poszton.
Hozzáteszem meg van mindenem a játékban, 3 autó kivételével és mind fullos, meg van 3milla rp is amivel nem tudok mit kezdeni.
De ennek ellenére azt mondom túl nagyok a szintek közötti eltérések, így ha jönne 1 új szuper járgány amit csak 45 szinten lehetne megvenni, kb, 3évig kellene játszani mire az alap járgány meglenne.
Azt is vegyük figyelembe, hogy nem mindenkinek van napi 5 órája csak PT-ni. Vannak ennél fontosabb dolgok is.
Tehát szerintem rengeteg játékosnak megy el a kedve az igenis lassú fejlődés miatt az egésztől.Sírni! Szerintem ez nem sírás, csak mindenki elmondja a véleményét mi az ami nem tetszik nekik a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest