- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
trassher #184 üzenetére
Ha a gyűrű nélkül 3-as szint, akkor szvsz jobban jársz, ha most már maradsz a botnál. Lesznek azért jóféle, duplapengés botok is, meg a végén ebből is lesz Titán változat. Nincs annyi elérhető xp a játékban, hogy az alapoktól felfejlessz egy másikat is. Akkora különbség azért nincs a fegyvernemek között, hogy nagyobb gondot okozzon. Ahogy nő a szinted, úgyis új ellenfél változatok jelennek majd meg, a harc tehát mindíg kihívás marad, bármilyen fegyverzeted is van.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
trassher #182 üzenetére
Emlékeim szerint a bot sebzés szempontjából mindíg gyengébb lesz, mint az azonos szinten elérhető/gyártható kard, vagy a fejsze. Én is túl gyengének éreztem, s bár végigvittem vele, de gyakran szenvedős volt. Ha még időben vagy a váltáshoz, akkor a fejszét javaslom, az a legvégén úgyis kelleni fog.
-
GypsFulvus2
őstag
Leírom azért ide is hátha valaki még hasznát veszi:
A titán elég problémás. Szükséged van a legyőzéséhez a titán pajzsra. Amikor támad, akkor a pajzzsal vissza kell rá verni a sugarat amit kilök magából. Ilyenkor térdre esik. Csak ekkor szabad közel menni hozzá és egyet, legföljebb kettőt ráütni a titán csatafejszével. Utána elpucolni, és elugrándozni a megnyíló felszínekről, és megismételni a procedúrát sokszor. Hülyén van megcsinálva, mert nem látod, hogy sebzed-e vagy nem, olyan mintha átmenne a testén a fegyver, de valójában sebzed. Sokáig tart, és minden egyes sikeres sugárhárítás+ megütés+ elugrás után ments (lehet harc közben is). A játék maga tettszett, de ez a főboss kinyírás elég idegtépő módon lett megvalósítva.Ráadásul a végkifejlet igen meglepő volt számomra. Elég gyorsan mondja végig az angol szöveget és ha jól értettem meg, hát akkor elég faramuci a vége, meglepődtem rajta. Így visszagondolva Mendoza bácsinak volt igaza... Kíváncsi lennék a magyarításra, hogy esetleg én értettem-e félre valamit. Majd legközelebb a Don oldalán is végigtolom, és felveszem a hangot a végén.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
madár840 #147 üzenetére
Ásó kell, nem csákány. Amúgy van nálam mindkettő. (meg fűrész, seprű és minden vicik vacak, biztos ami biztos alapon - úgysincs inventory korlát) Csákányozni az érceket szoktam. Közben megoldódott, rájöttem hogy csak bizonyos sírokat ás ki, közel sem mindegyiket. Azokat hajlandó kiásogatni, amelyeknél elütő színű, kicsit világosabb a föld. És ezeknél sem a sírkőre, hanem a földre kell klikkelni.
Úgy látom ezzel a játékkal sem keresi magát halálra a Piranha Byites. Pedig jó. Akiket nem a moziszerű átvezetők és filmszínész-imitáció karakterek érdekelnek, azoknak bejöhet. -
GypsFulvus2
őstag
Hát ez a topic halott
Pedig jó lenne, ha valaki felvilágosítana, hogyan kell sírt kiásni. Patty küldetését nem tudom folytatni. Ez a bal...sz csak dumál, de nem ás semmit. Lehet hogy bug.
-
GypsFulvus2
őstag
Nagy a csend itt. Pedig a játék tényleg jól sikerült. Ha van még, aki felnéz ide, a következő kérdéseim lennének hozzá:
- Hol tudok állandó hatású főzetekhez szükséges recepteket szerezni? Eddig csak dexterity és mana növelő receptjeim vannak, de strong és health nagyon kéne még. Elég kevés a megszerezhető XP, jól jönne egy kis kiegészítő. Ambrax mesternél nincs ilyen recept.
-Haonlóképp nem találom a nagyobb erejű varázslatok rúnáit. Tekercs van, az ok, de pl levitáció rúnát nem találok senkinél pedig fontos lenne. Nautilus, tell joke, ilyesmik vannak, de pont a levitációt nem találom.
- Hogyan lehet sírokat kiásni? A betöltésnél felugró tippeknél mindíg mutatja, hogy ha van ásód kiáshatod. Ennek ellenére hiába van már három ásóm is, nem hajlandó sírrablóvá válni
Ha a sírokre klikkelek, csak dumál, hogy "egy sír, nyugodjék békében", meg "még egy sír, mindannyian a földhöz térünk vissza..." Hiába klikkelgetek a sírra ballal, jobbal, hiába próbálom aktívá tenni az ásót, nem csinál semmit.
- Az AP-nek és a megszerzett tulajdonságoknak (pl. archeologist) van valami jelentősége a játékban? Nem vettem észe, hogy az XP és a tanuláspontok mellett bármi szerepet kapna a karakterfejlesztésben.
- A második fejezetnél járok, a druidát kéne felkutatnom, de egy ÉK felé menet eegy földalatti átjáróban utamat állja három ghoul. Képtelen vagyok legyőzni őket. Egy ghoul-lal is alig-alig bírok el. Botharcra és varázslatra specializálódtam, előbbinél 6-os, seal-ben kettes szinten járok. Szintem 14-es, életerőm 296, erőm 48. Három ütést bekapok meg két fagyasztást belémnyom és kifekszem. Ennél még egy lizard priest kinyírása is könnyebb, pedig majdnem duplaannyi XP-t ad. Az ellen tudok védekezni, de a ghoul olyan gyors, hogy nem tudom sérülés nélkül megütni. Hiába hárítok, hiába csinálok ellentámadást, alig tudom megütni. Elugrik, lepofoz kettőt-hármat, aztán nekem meszeltek. Mit baltáztam el? Hiba volt kard helyett botharcra gyúrni? Mágusként az tűnt kézenfekvőnek... Ti milyen taktikát alkalmaztok? Ash beast -ről nem is beszélek, ahhoz még közöm sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Escape from Tarkov
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest