- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
Nekem nagyon bejön a harcrendszere...én imádtam a Gothic 2-t, de annak kissé idegesített néha ez a része, a Risen-é viszont abszolút élvezetes...és a hangulat! Nemcsak nappal - de akkor is bőven. Én pl. még nem találkoztam olyan játékkal, amelyik ennyire hangulatos lett volna éjszaka...fáklya nélkül érzed a rádnehezülő sötétséget, hogy alig látsz, de a Hold valamennyire megvilágítja a fákat, az utat, a fűszálakat...amint viszont előveszel egy fáklyát, megelevenedik az éjszaka, ahogy a a táncoló lobogó lángok (milyen kegyetlenül jól néznek ki azok is) árnyékot vetnek mindenre...mindezt max grafikán folyó fps-értékek mellett...az NPC-kkel is jó beszélgetni, eddig egy negatívumot találtam, a nők lehetnének szebbek, jobban kidolgozottak.
De ezenkívül engem meggyőzött ez a játék, eddig 10/10-es!Ja és ismét bebizonyosodott: nem új 100ezres csodavideókártya kell, hanem a Piranha Bytes-hoz kell menni optimalizálás-leckéket venni kedves többi játékfejlesztő!
-
ktomek
aktív tag
Hi!
A Monastery-ben a basic training uccsó küzdelmét képtelen vagyok megcsinálni. (az ellen 3x betalál, és hulla vagyok, nekem meg kb. harmincszor kellene) Sajnos az elején kimondottan erőre kell gyúrni, különben teljesíthetetlen a főküldi, és nem megy tovább a játék, nincsen valami alternatív szál, amin tovább lehetne menni. Nem marad más, csak valami régesrégi állás visszatöltése. Kicsit el van ez így cseszve szerintem.Kb. 3,5 órát játszottam vele, ami nem sok ugyan, de az eddigi véleményem az, hogy a Drakensang sokkal szebb-jobb.
Ja, és nagyon gáz, hogy a harc ennyire real time, tképpen ügyességi.
Minden esetre mindjárt nekiesek megint, hátha változik valami bennem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest