- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bargeszt
tag
Ha Alric-ot nem tudod legyőzni akkor arra van megoldás. Elsőre mindenképp leüt, a többi tanítványtól megtudod mért nem lehet legyőzni: mert van egy mágikus kardja. Nosza irány a kovács beszélj vele erről és ha meggyőzöd ad egy kardot ami keveset sebez de kinézetre olyan mintha nagyon nagyszerű lenne.
Ha beszélsz Dalmarral (nem biztos hogy ő adja az infót de úgy emlékszem) elmondja, hogy Alric szereti a bort és kicsit megalomán. Irány Alric jól leitatod borral(kell vagy három) és a végére adod az italt aminek a hatására elcseréli veled a fegyverét. (Ha van 25 ös erőd akkor használhatod is +1 vívás) Jöhet az újabb kihívás és már le kell tudnod verni.
Én ezt úgy csináltam, hogy mikor már majdnem leütött kiszaladtam az arénából (kiírta, hogy buktam a küldit) gyógyital be Alricot megtámadtam, levertem, elvettem mindenét. Mikor felkelt újra kihívtam, már csak egy bunkó volt nála és könnyen levertem.
Érdemes sokszor különböző mentéseket csinálni. -
ktomek
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest