- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
És neked miért cél hogy sokan használják? Mert nagyon rajta vagy. Én kb. első pillanattól használom. Arcanus írta hogy megkereste őket hogy hivatalossá tegye, de elzárkóztak. Ha végleges lessz az arculat mindenhol akkor szerintem bezárják a kiskapukat azaz rákényszeritenek hogy a reklámos böngészős verziót használd vagy vegyél náluk prémiumot. Az látszik már hogy appot nem akarnak.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
-
Arcanus
aktív tag
Új verzió még egy ideig nem fog jönni, ugyanis elkezdtem a fototrend-nek a kódját elemezni illetve átírni az appban lévő kódokat, hogy működjenek az új design-al. Terveim szerint rengeteg újítás lesz az appban
(#1343) Bozek: ha pedig a hsz sorszámára nyomsz hosszan, akkor az URL címét a vágólapra másolja?
-
Sherkulás
aktív tag
Szia
Alapjában van már 70%-os iOS verzióm amit ha időm engedi fejlesztgetek + létre kéne hoznom egy developer accountot is Apple-nel
E melett az Android verziót is még tavaly ujra irtam, de kiadni nem tudom mert az istennek nem tudom az eclispe kulcsot at konvertálni kiadáshoz Android studió kulcsra szóval ezen is küzdök már egy ideje. Időpontot nem merek mondani mikor adom kis az iOS-t és az Android frissítést mert teljesen idő függő. De mivel szeretem ezt a hobbi projectem igy csinálgatom
Addig is az Android verzió most működik rendesen és majd nyomatok ide pár updatet hogy állok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged