- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter #7862 üzenetére
Hát nem szeretném az úgy elég sokáig tartana
Ebben igazad van, hogy nem minősíti a fejlesztőkörnyezetet de a lényeg nem tetszett az eredmény.
És megint igazad vanKöszönöm a tippeket!
További jó fórumozást, meg estét -
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter #7859 üzenetére
Elnézést félre írtam.
Annyit akartam a printscreenel mondani hogy valaki úgy oldotta meg. Tény és való, hogy kicsit melós úgy megcsinálni stb.
Teljesen igazad van abban amit írtál.NetBeans-re meg úgy értettem amit bemutattak mint ilyen megoldást nekünk.
Ott meg volt a kiemelés meg sorok meg voltak számozva meg minden de valahogy nem látszott olyan igényesnek meg ami kódot beszúrtunk az elég zavaros lett a végére.
Hiányoltam azt is hogy minden második sor kicsit sötétebb hátterű legyen meg ilyen apróságok. Maga a NetBeans jól átlátható fejlesztőkörnyezet de a kód beszúrása egy wordbe szerintem nem annyira szépen van megoldva DE megcsinálja.
Tudom ez az én hülyeségem és lehet az elképzelésem elképzelés is marad de próbálok találni egy olyan megoldást ami úgy gondolom számomra a legjobb. Ezért is írtam ebbe a fórumba mert itt tudnak jó pár opciót ajánlani ahogy te is.Megint csak köszönöm az ötleteket a Notpad++ elég jól megcsinálta de a többit is megnézem de ha azt mondod Eclipse a legbarátságosabb az lesz
.
-
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter #7857 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Hát a kód fajták SQL, PHP, HTML, CSS.
Notped++ megnézem meg a többit bár probléma az főként hogy stíluselemekkel tele rakja ahogy mondtad de most mondták nekem, hogy printscreenelni kell ( az kicsit sok lenne).
A NetBeans-ben meg egyszerűen csúnya és nem átlátható egy idő után azt már néztem.
De meg nézem amit tanácsoltál meg még keresek köszönöm a segítséget még egyszer
Ha esetleg eszedbe jut vagy valaki tud valami jót kérem ossza meg itt. -
andronymus
tag
Sziasztok lenne egy hülye kérdésem és elnézést ha rossz helyen teszem fel de ez jutott eszembe.
Szakdogámba a weboldalam forráskódját be kéne szúrnom és láttam sok helyen ilyen szépen kiemelt programkódokat nyomtatott formában.Az lenne a kérdés hogy tudnátok e nekem mondani olyan programokat amivel ilyen szépen belehet szúrni egy word dokumentumba a programkódot?
Szeretném ha jól átlátható igényes lenne
Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest