- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Elnézést félre írtam.
Annyit akartam a printscreenel mondani hogy valaki úgy oldotta meg. Tény és való, hogy kicsit melós úgy megcsinálni stb.
Teljesen igazad van abban amit írtál.NetBeans-re meg úgy értettem amit bemutattak mint ilyen megoldást nekünk.
Ott meg volt a kiemelés meg sorok meg voltak számozva meg minden de valahogy nem látszott olyan igényesnek meg ami kódot beszúrtunk az elég zavaros lett a végére.
Hiányoltam azt is hogy minden második sor kicsit sötétebb hátterű legyen meg ilyen apróságok. Maga a NetBeans jól átlátható fejlesztőkörnyezet de a kód beszúrása egy wordbe szerintem nem annyira szépen van megoldva DE megcsinálja.
Tudom ez az én hülyeségem és lehet az elképzelésem elképzelés is marad de próbálok találni egy olyan megoldást ami úgy gondolom számomra a legjobb. Ezért is írtam ebbe a fórumba mert itt tudnak jó pár opciót ajánlani ahogy te is.Megint csak köszönöm az ötleteket a Notpad++ elég jól megcsinálta de a többit is megnézem de ha azt mondod Eclipse a legbarátságosabb az lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.