Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TedThomas #8424 üzenetére
Windowson tényleg bukó, de az említett virtuális OSX mellett még olyat is csinálhatsz, hogy Linuxon belövöd a környezetet, az androidos változatot helyben, az iOS-est pedig a PhoneGap Build szolgáltatással csomagolod be.
Egyébként az elmúlt másfél hétben pont Ionicoztam, és szerintem elég jól fel tudtam tolni a szintet. Az app egy offline is működő wikiszerűség, az alapja CouchDB szerveroldalon és PouchDB a mobilon. A live szinkronizálás kegyetlen jó dolog.
-
válasz
TedThomas #8376 üzenetére
A Cordova/PhoneGap önmagában még semmire se jó, a felhasználói felületet is meg kell csinálnod valamivel. Nagyon melegen ajánlom az Ionic Frameworköt, összehozza a Cordovát, az AngularJS-t és még egy elég jó UI alapot.
Két projektet már csináltam vele, hasonló kaliberűeket, mint amit leírtál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest