- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- IPTV App Live stream - Androidra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Teljesen igazad van, mivel elég későn kerültem kapcsolatba a számitógéppekkel és a szakmám sem igen követeli meg , igy nem tudtam anyni infót magamra szedni, hogy képbe legyen ilyennel.DE sem közeli ismerősőm, se olyan lehetőségem amivel átlátnám a teljes müködést nincs.
Rengeteg fórumon már érdeklődtem ezzel kapcsolatba és rendszeresen jöttek a hasonló válaszok, hogy pascal basic meg hasonlóval kezdjek vagy linkeltek könyveket amiket mint mondtam, nem hétköznapi halandóknak irtak.Számomra ugy néz ki mintha csak az tudna programozni aki igy születik vagy anynira "elit" klub lenne, hogy senkit nem engednek be hogy segitsék.
Csak tudnám, hogy hogyan kezdi valaki el a programozást aki eddig még nem is hallott rola, ha minden könyv vagy segitség már feltételez egy alaptudást ebben a témában?Tisztában vagyok hogy ez is egy külön szakma, de azt is meg lehet tanulni ha van hol elkezdeni. Az atomfizikus sem ugy kezdi az általános iskolát, hogy már tud mindent az atomok belső szerkezetésől, neki is az ABC-vel kezdik. És neki sem mondják, hogy végezzen el egy biologiai egyetemet, hogy utánna nekiálhasson az atomfizikának.
ÉS persze megfelelne számomra bármilyen platform, de mindegyikkel ugyan az lenne, hogy hol kezdjek neki. Mindegy hogy pascal, basic vagy c++ mindegyik sok idő és ezért csak egyfélére akarok koncentrálni.Mert ha neki is állnék pascalnak az minimum 2-3 év mire valamit összehozok ezután szokjak át mondjuk c++ az megint 2-3 év mire ugyan arra a szintre elérnék mint a pascalban, akkor már inkább egybőll c++ vagy c# és akkor nyertem 2-3 évet ami alatt jobban megtanulhatom azt az egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest