- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 - alap
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
jattila48 #8935 üzenetére
(#8937) jattila48:
A többi része már megoldott fejben.Igazából nekem 2-2,5 hónapom van erre, szóval ja...
Rengeteg a nyitott kérdés, szóval egyelőre ez az egész kérdés, amit feltettem csak elméleti síkon mozog. Lehet PERL-ben írom meg, mert abban jóval több tapasztalatom van. Ott egy démon leprogramozása, socket nyitás "szinte" már csuklóból megy. De alapvetően egy TCP kommunikációt én sem találok nehéz feladatnak. Persze, itt azért a bonyolultsága nagy kérdés.
A probléma az itt, hogy megkötik a kezem és emellett szinte semmi segítséget nem kapok. Ezért kell egy hülye biztos, moduláris, céges platform független fost alkotnom és igen, elnézést a kifejezésért, de ebből csak fos lesz, mert én sysadmin vagyok, nem programozó.
Rengeteg a piacon fellelhető toolt kellett már a cégnél lefejlesztenem és nem értem miért nem lehet ELK Stack-t, Nagiost, Puppet-t, Chef-t használni.
Szóval, nagyon szépen köszönöm a segítségeket, véleményeket, ezeket mind meg fogom fontolni és eszerint döntök!
Nagyon köszönöm!
-
válasz
jattila48 #8935 üzenetére
TCP kapcsolatot megírni valóban gyerekjáték, kb. bármelyik nyelven, de messze eltörpül a tényleges feladat mellett. Tényleg jelentéktelen. Ha házi megoldás kell, akkor se ez az az idióma amivel el lehet indulni értelmesen egy ekkora kliensszám és a fejekben élő stabilitási kritériumok mellett.
Az eredeti kérdés politikai vonzatára visszatérve: egy házi barkács megoldásnak semmilyen supportja nincs, csak addig az ideig-óráig, amíg foglalkozik vele a barkácsoló fejlesztő. Rá egy hónappal már teljesen esélytelen. Nem tudom milyen vezetés az, aki ezzel még nem égette meg magát, de sajnos valóban előfordul ez az ultrarövidtávú szemlélet...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gyúrósok ide!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Le Mans Ultimate
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest