Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Mármint alapvető hibákat tartalmaz, vagy rossz a stílusa? Csak azért kérdezem, mert már máskor is láttam belinkelve ezt az anyagot gyors anyag-áttekintés gyanánt kezdőknek/érdeklődőknek (akik gyorsan meg akarják érteni), de beleolvasni még eddig mindig lusta voltam.
De ha azt mondod, hogy hibás, akkor nem is érdemes linkelni.Most amúgy gyorsan beleugrottam a közepébe, és kíváncsi lennék, hogy a "Nincs semmi értelme újra meg újra felfedezni a spanyolviaszkot." mondatot rendkívül viccesnek szánta (én legalábbis nem tudom, mi az a "viaszk"
De ha ez poén, akkor annak elég szar
), vagy pedig elkúrta.
(Jóindulatúan feltételezem, az előbbi.) De természetesen most is tudok jobb tevékenységet, mint ezt olvasgatni.
Szóval ha másnak már van kialakult véleménye, kíváncsi lennék, hogy mitől felejtős. (Attól függetlenül, hogy nyilván teljesen komolytalan.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha azt mondod, hogy hibás, akkor nem is érdemes linkelni.
De ha ez poén, akkor annak elég szar
(Jóindulatúan feltételezem, az előbbi.) De természetesen most is tudok jobb tevékenységet, mint ezt olvasgatni.
Szóval ha másnak már van kialakult véleménye, kíváncsi lennék, hogy mitől felejtős. (Attól függetlenül, hogy nyilván teljesen komolytalan.)