- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Mármint alapvető hibákat tartalmaz, vagy rossz a stílusa? Csak azért kérdezem, mert már máskor is láttam belinkelve ezt az anyagot gyors anyag-áttekintés gyanánt kezdőknek/érdeklődőknek (akik gyorsan meg akarják érteni), de beleolvasni még eddig mindig lusta voltam.
De ha azt mondod, hogy hibás, akkor nem is érdemes linkelni.Most amúgy gyorsan beleugrottam a közepébe, és kíváncsi lennék, hogy a "Nincs semmi értelme újra meg újra felfedezni a spanyolviaszkot." mondatot rendkívül viccesnek szánta (én legalábbis nem tudom, mi az a "viaszk"
De ha ez poén, akkor annak elég szar
), vagy pedig elkúrta.
(Jóindulatúan feltételezem, az előbbi.) De természetesen most is tudok jobb tevékenységet, mint ezt olvasgatni.
Szóval ha másnak már van kialakult véleménye, kíváncsi lennék, hogy mitől felejtős. (Attól függetlenül, hogy nyilván teljesen komolytalan.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha azt mondod, hogy hibás, akkor nem is érdemes linkelni.
De ha ez poén, akkor annak elég szar
(Jóindulatúan feltételezem, az előbbi.) De természetesen most is tudok jobb tevékenységet, mint ezt olvasgatni.
Szóval ha másnak már van kialakult véleménye, kíváncsi lennék, hogy mitől felejtős. (Attól függetlenül, hogy nyilván teljesen komolytalan.)