Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Poco F7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én nem nagyon láttam másik országban hasonló képzéseket, mondjuk nem is sokat kerestem, de szerintem ha egy ilyen papírral elkezd az ember külföldön állást keresni, akkor nem nagyon tudják hova tenni szvsz. Annyival lehet több a bootcampes papírnál, hogy random kft helyett egy egyetem adja hozzá a nevét, de mégsem BSc.
Most gyorsan rákeresve egy ilyet találtam: [bsc-vagy-bprof-ez-itt-a-kerdes]
Hm, ahogy átgörgettem a tantervet látom, hogy BME-n 6 féléves. Akkor valószínűleg a szóró tárgyakat könnyítették, de a képzési idő maradt. Eltén úgy emlékszem 4 féléves volt a párja.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest