Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dabadab
üzenetére
elhiszem, hogy az elméleti matematikusok rossz megmondóemberek (miért is, bármit meg tudnak mondani
), én nem vagyok elméleti matematikus, úgyhogy nem tudom.szerk: nagy mátrixot elég gáz lehet tárolni egy ilyen feladatra...
a probléma még mindig az, hogy gagyi véletlenszámgenerátor esetén nem tudod kizárni a végtelen ciklust. mondjuk a linux kernel azt is lefuttatja

/azóta is töröm a fejem, hogy ki írta a könyvet, amiben a helyes megoldás van... ha eszembe jut, megírom/
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), én nem vagyok elméleti matematikus, úgyhogy nem tudom.