Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Hat ugy kezdted a hozzaszolasod, hogy oskovulet. Nem igy van. Regota letezik, de a fejlodese kimondottan dinamikus. Teny, hogy nem volt ez mindig igy. De peldaul en is nagyon meglepodtem, amikor 5 eve eloszor javaztam, olyan 8 ev kihagyas utan. Mert nekem is hasonlo emlekeim voltak, mint amiket itt felhozol. Aztan amikor ujra javaznom kellett, ott jott a nagy meglepi, hogy ez bizony sok szempontbol kifejezetten jo es elvezetes lett a korabbi java developer elmenyhez kepest. En a c#-pal nem mernem osszehasonlitani, de a tobbi emlitett nyelvvel sem. Szimplan mert azokkal nincsen semmifele on-hands tapasztalatom az elmult 5 evbol. Oke, Js-ben meg volt aktiv programozoi elmenyem, ezerszer kellemetlenebb elmeny js-ben programozni, mint Javaban. Legalabbis nekem. A Java elmenyhez sokat hozzaad szerintem amugy az IntelliJ is. Teljesen osszehasonlithatatlan a regi Eclipse szivassal(, lehet persze, hogy az se olyan mar mint reg).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Pánik a memóriapiacon
- Tőzsde és gazdaság
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hyundai, Kia topik
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest