- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Az simán megy hogy csak egy kizárólagos magra állítom be az affinitását, és akkor csak azon is megy ezzel nincs gondom. De most pont ezt szeretném alapos és biztos ismerettel eldönteni, hogy csináljam úgy hogy én megadom hogy csak és kizárólag a core0-án menjen, vagy mindegy lesz, majd okosan a Linux oda rakja ahol a legkevesebb a CPU használat éppen aktuálisan. Ebben az utóbbiban egyelőre nem bízok hogy így menne, mert gyanús nekem a tesztek alapján, hogy véletlenszerűen kerűl valamelyik magra a legelején mikor indul, és utána meg soha többet nem kerül át másik magra a szál, ami így nekem logikátlan. Összesen két magom van, azon kéne gazdálkodjak, és egy másik nagy CPU fogyasztású szál már megy kizárólagosan a core1-en, természetesen ott is van még bőven szabad CPU idő, de azért valami intelligens ütemezést várnák el a Linux-tól, hogy ne mindig akkor a core1-en menjen az a szál, attól még hogy ott kezdte el futtatni legelőször.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest