- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
I02S3F #12187 üzenetére
Sziasztok!
A könyv a 151. oldalon ír a statikus library-król.
A static library is simply a group of object files. The object files are kept in an archive,
which leads to their usual .a suffix extension. You can think of archives as similar to a
zip file, but without compression.Hogyan különülnek el a különálló részek ebben az arhívumban? Ha jól értem egy IDE-ben lehet ezeket az arhívumokat olvasni. Namost az IDE gondolom elkülöníti nekem az egyes függvényeket, ugye?
-
törölt tag
válasz
I02S3F #12187 üzenetére
Hát szerintem olvasd el az intro-t mert a szerző is elmondja, hogy ezzel az anyaggal árral szemben mész
.
So computer science is taught from the "top down"; applications, high level programming, software design and development theory, possibly data structures. Students will probably be exposed to binary, hopefully binary logic, possibly even some low level concepts such as registers, opcodes and the like at a superficial level.
This book aims to move in completely the opposite direction
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest