- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
tényleg ha már itt vagyok...
látom h elég sok cég keres webprogramozót, mármint juniort vagy hasonlót , sok idő lenne megtanulnom magamtól ezt hogy dolgozni tudjak vele?
jól jönne egy kicsit normálisabb meló suli mellett, se igazából azt se tudom minek lenne értelme nekiállni -
bandi0000
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #10311 üzenetére
ha emelt infót csináltál akkor az a tudás elég...
nem tom hol hogy van, de Kecsón első félévbe csak 1 progis tárgy volt, és később egyre több lesz, persze ez mérnök képzés, programtervezőn eleve sok vanigazából ha nem vagy lusta és érdekel, amit leadtak első félévbe sztem követhető és érthető volt, nem is kell sztem utánanézni csak elég megjegyezni
viszont hogy dolgozni tudj vele arra nem lesz elég, hanem tovább kell magad képezni
ha csak nem akarsz titkárnő lenni akkor sokat nem ér sztem az ecdl, én se váltottam ki
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
nem teljesen tartozik ide, de itt talán vannak személyes tapasztalatok
igazából multifunkciós laptopot akarok majd venni, amit ciepelek a suliba, és ott vagy itthon programozok is rajta, mi a visual studiot használjuk, próbáltam már egy laptopon, de elég lassú volt é ahogy írtam, a képernyőn kis késéssel jelentek meg a karakterek amik bosszantottak, akkori laptopom sima hdd-s volt, i3 procival 4 giga ranmal
na már most a tényleges kérdés az, hogy van e itt olyan aki laptopon fejleszt, főként visualba, és neki milyen laposa van vagyis milyen komponensekkel, ami gyors is
-
bandi0000
nagyúr
hali
c++-os programozási feladatom van valaki esetleg tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest