Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Triggerekkel szerinted mi a gond, pl a példám miért nem jó? Before triggerek helyes használatára szerintem jó példa az egyes automatikusan generált mezők kitöltése, melyekhez pl külső táblból lekérés vagy tárolt eljáráshívás szükséges. Ezt lehet persze enélkül is csinálni, de ez szvsz tök olyan dolog, amit a DB-nek érdemes csinálnia.
(#9905) fordfairlane: Értelemszerűen nem szabad túl sok mindent rájuk bízni. A tranzakciókat nem is értem miért kéne idekeverni.
Egy szóval nem mondtam, hogy az egész business logicot tárolt eljárásokkal meg triggerekkel kéne megoldani, ez persze hogy baromság. Csak egy kis részét lehet, hogy érdemes, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adatszerkezeted.(#9909) bambano: Ez se ma volt.
De tény, natív replikáció a 9.0 óta van, viszonylag későn a konkurens megoldásokhoz képest. De van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Egy szóval nem mondtam, hogy az egész business logicot tárolt eljárásokkal meg triggerekkel kéne megoldani, ez persze hogy baromság. Csak egy kis részét lehet, hogy érdemes, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adatszerkezeted.
De tény, natív replikáció a 9.0 óta van, viszonylag későn a konkurens megoldásokhoz képest. De van.