- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Triggerekkel szerinted mi a gond, pl a példám miért nem jó? Before triggerek helyes használatára szerintem jó példa az egyes automatikusan generált mezők kitöltése, melyekhez pl külső táblból lekérés vagy tárolt eljáráshívás szükséges. Ezt lehet persze enélkül is csinálni, de ez szvsz tök olyan dolog, amit a DB-nek érdemes csinálnia.
(#9905) fordfairlane: Értelemszerűen nem szabad túl sok mindent rájuk bízni. A tranzakciókat nem is értem miért kéne idekeverni.
Egy szóval nem mondtam, hogy az egész business logicot tárolt eljárásokkal meg triggerekkel kéne megoldani, ez persze hogy baromság. Csak egy kis részét lehet, hogy érdemes, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adatszerkezeted.(#9909) bambano: Ez se ma volt.
De tény, natív replikáció a 9.0 óta van, viszonylag későn a konkurens megoldásokhoz képest. De van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy szóval nem mondtam, hogy az egész business logicot tárolt eljárásokkal meg triggerekkel kéne megoldani, ez persze hogy baromság. Csak egy kis részét lehet, hogy érdemes, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adatszerkezeted.
De tény, natív replikáció a 9.0 óta van, viszonylag későn a konkurens megoldásokhoz képest. De van.