Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Triggerekkel szerinted mi a gond, pl a példám miért nem jó? Before triggerek helyes használatára szerintem jó példa az egyes automatikusan generált mezők kitöltése, melyekhez pl külső táblból lekérés vagy tárolt eljáráshívás szükséges. Ezt lehet persze enélkül is csinálni, de ez szvsz tök olyan dolog, amit a DB-nek érdemes csinálnia.
(#9905) fordfairlane: Értelemszerűen nem szabad túl sok mindent rájuk bízni. A tranzakciókat nem is értem miért kéne idekeverni.
Egy szóval nem mondtam, hogy az egész business logicot tárolt eljárásokkal meg triggerekkel kéne megoldani, ez persze hogy baromság. Csak egy kis részét lehet, hogy érdemes, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adatszerkezeted.(#9909) bambano: Ez se ma volt.
De tény, natív replikáció a 9.0 óta van, viszonylag későn a konkurens megoldásokhoz képest. De van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy szóval nem mondtam, hogy az egész business logicot tárolt eljárásokkal meg triggerekkel kéne megoldani, ez persze hogy baromság. Csak egy kis részét lehet, hogy érdemes, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adatszerkezeted.
De tény, natív replikáció a 9.0 óta van, viszonylag későn a konkurens megoldásokhoz képest. De van.