- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
martonx #9459 üzenetére
Köszi szépen!
A Kecskemétet akkor kihúzom.
(#9458) sztanozs
Neked is köszi! Lehet, hogy akkor Miskolc bentmarad a listában. (Bár nincs, a legközelebb. Persze, nem ez a döntő szempont, de azért közben rájöttem, hogy számíthat ez is.)Egyelőre ezek maradtak, aláhúzva, amelyiket már ajánlottá(to)k. A maradékból melyik az, amit nem érdemes bejelölnöm? Ami a végén marad, azokat megjelölöm a felvételiben, a sorrend meg majd alakul. Júliusig egyszer lehet módosítani.
Mérnökinformatikus:
• Dunaújvárosi Egyetem - Levelező - mérnökinformatikus
• Gábor Dénes Főiskola - Távoktatás - mérnökinformatikus (Budapest)
• Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus
• Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus (Veszprém)
• Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus
• Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Kar - Levelező - mérnökinformatikus (Győr)
• Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikusProgramtervező informatikus:
• Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kar - Levelező - programtervező informatikus (Eger)
• Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Levelező - programtervező informatikus
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest