- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic V2 - origami
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Windows-os C fordítóprogrammal kapcsolatos kérdésem lenne. Alapvetően valamelyik Visual Studio kiadás érdekelne (ingyenes a DreamSpark-ból). Tegnap előtt letöltöttem a VS 2013-at, de ott alig lehetett testreszabni a telepíthető komponenseket, egy csomó olyan dolog települ, amire nincs is szükségem ( Visual F#, stb.). Régebben használtam a VS 2010 Professionalt, és ott azt hiszem, hogy ki lehetett választani, hogy mely nyelvek könyvtárait akarom telepíteni, meg egy csomó minden mást, de ebben már nem vagyok biztos
kísérletezgetésből meg ennyi elég is volt. C-ben tanulunk programozni, nincs arra szükségem (még), hogy más nyelvekhez tartozó komponenseket telepítsek (feleslegesen foglalná a helyet). Tud valaki segíteni, hogy milyen c fordítót válasszak? köszi.Szerk: a VS-t eddig csak C#-hoz használtam még régebben (kb. két éve utoljára), úgyhogy ha vmi hülyeséget írtam volna vele kapcsolatban, sry.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kísérletezgetésből meg ennyi elég is volt. C-ben tanulunk programozni, nincs arra szükségem (még), hogy más nyelvekhez tartozó komponenseket telepítsek (feleslegesen foglalná a helyet). Tud valaki segíteni, hogy milyen c fordítót válasszak? köszi.