Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Windows-os C fordítóprogrammal kapcsolatos kérdésem lenne. Alapvetően valamelyik Visual Studio kiadás érdekelne (ingyenes a DreamSpark-ból). Tegnap előtt letöltöttem a VS 2013-at, de ott alig lehetett testreszabni a telepíthető komponenseket, egy csomó olyan dolog települ, amire nincs is szükségem ( Visual F#, stb.). Régebben használtam a VS 2010 Professionalt, és ott azt hiszem, hogy ki lehetett választani, hogy mely nyelvek könyvtárait akarom telepíteni, meg egy csomó minden mást, de ebben már nem vagyok biztos
kísérletezgetésből meg ennyi elég is volt. C-ben tanulunk programozni, nincs arra szükségem (még), hogy más nyelvekhez tartozó komponenseket telepítsek (feleslegesen foglalná a helyet). Tud valaki segíteni, hogy milyen c fordítót válasszak? köszi.Szerk: a VS-t eddig csak C#-hoz használtam még régebben (kb. két éve utoljára), úgyhogy ha vmi hülyeséget írtam volna vele kapcsolatban, sry.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ANNO 1800
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- 2021 MacBook Pro Retina 16" M1 MAX 10C CPU / 24C GPU / 64 GB RAM - 1 TB SSD - GARANCIA
- PowerColor Red Dragon RX 5700 XT OC 8GB Garanciával!
- MSI RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12GB Garanciával!
- MacBook Pro 14" M3 Pro / 11C CPU / 14C GPU / 18GB RAM / 512 GB SSD - Magyar
- Apple MacBook Air 15" M2 8C CPU / 10C GPU / 8 GB RAM / 256 GB SSD / Magyar
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kísérletezgetésből meg ennyi elég is volt. C-ben tanulunk programozni, nincs arra szükségem (még), hogy más nyelvekhez tartozó komponenseket telepítsek (feleslegesen foglalná a helyet). Tud valaki segíteni, hogy milyen c fordítót válasszak? köszi.