Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget mindkettőtöknek.
Meglátjuk, hogy a helyi Informatikai manáger hogyan viszonyul majd ehhez. Egyenlőre ma azt az infót kaptam tőle, hogy egyszerűbbnek érzi egy FF telepítését jelenleg. Aztán ha lezajlott az egyéb feladata, akkor beszélhetünk másról is. Szóval mégiscsak engedélyt kaptunk úgy néz ki egy második böngésző használatára...
Azt hogy miért kevertem ide az ldap-ot, annak az oka az volt, hogy eleinte azt hittem, hogy ő a ludas, majd azt hogy a felhasználó lekérdezés, de amikor már egy echo se ment, akkor számomra is világossá vált, hogy nem itt kell keresgélni.
Ettől függetlenül értetlenül állok az előtt tény előtt is, hogy miért csak IE alatt megy az ldap... Ha arra lenne valami értelmes megoldás a wamp keretein belül, akkor már boldog ember lennék...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi