- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
üzenetére
a gyors jáva kód dolog akkor szokott átmenni mítoszba, mikor az első mások által faragott cuccot betöltöd a saját programodba. nem feltétlenül a jáva lassú, azok a framework-ök lassúak, amiket használni akarsz.
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy azért lassúak a jáva programok, mert túldizájnoltak. Kiindulva a "ha kalapácsod van, mindent szögnek nézel" mondásból, én már láttam olyan jáva architektet, aki a budizást se tudta volna megoldani 50 gettersetter meg 3 xml parser nélkül. Mindent beleraknak a programba, amit valaha feltaláltak jáva területen. Olyan is lesz... de ettől még mindig nem a jáva lassú.
meg néha nem ártana elfelejteni, hogy a jáva oop...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő