Hirdetés
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Elkezdtem használni a jsPlumb függvénykönyvtárt ER modell elemek kirajzolásához és a következő gondba ütköztem. A mostani verziója ugyan támogatja még, hogy canvas elemekbe renderel, de ez a támogatás megszűnik a következő verzióval és amúgy sem működött szerintem tökéletesen. A probléma az, hogy van már egy megírt kódom, ami SVG-be renderel és szeretném az oldal tartalmi részét befoglaló DIV konténerről egy képet készíteni és szerver oldalon lemeneteni és kliens oldalon meg is jeleníteni. Javascriptben menne rögtön a kliens oldali megjelenítés, ha canvas elemeim lennének és nem SVG.
Nem túl bonyolult ötletek?
Egy minta kód (nem az enyém, de mind1 is most. Ha összekötitek a bal konténert egy másikkal, akkor látszik a kódban, hogy az összekötő elemet svg-be rendereli.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Autós topik
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest