- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Látom közben már beoltottak, úgyhogy nekem nem kell mindezt megtennem.
Köszönetet nyilván akkor kaptál volna, ha aktuális és nem csupa hülyeséget tartalmazó jegyzeteket linkeltél volna, ezeket a jegyzeteket inkább kukába kéne dobni, nehogy véletlenül még valaki rátaláljon.
És akkor mi van, ha egyetemi iromány?Attól még oltári baromságokat is tartalmaznak egyetemi irományok, hidd el, saját tapasztalatból beszélek, de ha nem hiszed el, küldhetek neked olyan EGYETEMI (hűha) jegyzeteket (szerk.: konkrétan BME-s jegyzetekről van szó, hogy konkretizáljam, és ugye ha abból indulunk ki, hogy az egyik legjobb egyetem Magyarországon a műszaki szakok területén, akkor nem várnád, hogy elavult tudást is akar valaki átadni, de sajnos van ilyen szabvál tárgy), amitől normális programozónak kinyílik az agya. Mondjuk az általad linkeltek is olyanok manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest