- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs #6071 üzenetére
"Amúgy segítség helyett te sem csináltál más csak idejöttél leoltani - ráadásul nem is őt, hanem engem."
Most ne kezdjük ezt feszegetni, elég sok topicban szoktam segíteni, de az zavar, ha valaki feleslegesen szól be újoncnak, amikor az tök normálisan jött ide kérdezni, és nem arra vágyott, hogy valaki jól megmondja neki a tutit, nem hülyeséget kérdezett (pl. hogy "nem működik a program, mit csináljak?"), és nem is írt bántót - és igen, ezt szóvá is tettem neked, de neked ezen nem kell elkezdeni duzzogni ám, és megpróbálni "visszavágni".
Még ha nem is oltás volt a szándékod, a stílus olyannak tűnt: "a keresőt sem tilos használni".
Részemről písz van, most ezen ne veszekedjünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest