Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
Akkor folytassuk itt
(Tudom, kicsit késve válaszolok, de így jött ki a lépés.)
Szóval, WP7-re történő fejlesztést én is jobbnak (kényelmesebbnek) találom az IDE (és nyelv) szempontjából, viszont ilyen általános dolgokban, mint amire ráment a videó (pl code completion), már nem tapasztalok nagy különbségeket.
Szerintem fejlesztői környezetek a leglényegtelenebbek egy projekt szempontjából. Sokkal fontosabb egyrészt a megvalósíthatóság (bár fejlődik a WP, de e téren még iOS is előtte jár, Androidról nem is beszélve (hogy példákat is hozzak: Bluetooth API, WLAN API, háttérben futni képes GPS hiánya...)) másrészt az üzleti megfontolások. Ebből a szempontból egyrészt az Android összehasonlíthatatlanul nagyobb piacot jelent (ráadásul C illetve OpenGL|ES miatt nagyobb a platformok közötti portabilitás is), másrészt viszont emiatt illetve kora miatt is nyilvánvalóan nagyobb a konkurencia is...
Példakódokkal mindkét OS bőségesen el van látva, a kismillió Android fejlesztéssel kapcsolatos blog miatt talán egy kezdő fejlesztő a robotos rendszerrel könnyebben boldogulhat. Ráadásul ott ugye azonnal deployolhatja is szeretett eszközére az elkészített alkalmazását, nem kell regisztrációkkal bajlódnia, netán fizetnie, ha nem diák.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest