Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenetic
csendes tag
Sziasztok!
Nekem semmi közöm a programozáshoz, csak egy programra lenne szükségem, ehhez kérném a segítségeteket. Egy keresőügynökre lenne szükségem, ami egy weboldalon az általam megadott kulcsszavakat keresi, és ha talál, akkor jelzi. Keresgélés után rátaláltam az Awasu-ra, de az ha jól vettem ki, csak hírcsatornákon keres, az általam megadott hirdetési oldalt nem tudta kezelni.
Ha esetleg ismer valaki olyat, ami normál weboldalakon is tud keresni, annak hálás lennék a segítségéért, vagy ha esetleg valaki tudna egy ilyet írni, olcsón (nem tudom, mekkora munka lehet), az is érdekelne.
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv,
frenetic
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest