- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Egy Stringben lévő matematikai kifejezést hogyan kell kiszámítani?
String str = " 3 + 5 ( 7^4 /2 -4)*45 " (például)Én egy helyen találtam egy rpn - nevű algoritmust, megnéztem szép és jó, de az meg nem mást csinált, mint átalakította a kifejezést valami mássá, ahol a műveleti jelek a string végébe voltak...
Nem tudom, hogy ezt az algoritmust hogy hívják, de jó volna egy ilyen, ami képes egy stringben lévő matematikai kifejezést kiszámolni. A végén megadja a kifejezés értékét. Ami esetleg java vagy c# nyelvven le van írva, pseudocode is jól jönne. (jó lenne látni egy implementációt is, mert van ahol egyszerű változokat használ, van ahol, meg olyan generikusokat, hogy csak nézek)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest