-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic #5386 üzenetére
Ilyen sorok után már nem szoktam tovább olvasni a hozzászólást.
Köszönöm, hogy ezúttal nyilvánvalóan kivételt tettél.
Az Inteles példád pedig pont engem igazol, csak továbbra sem sikerült megértened, miről beszéltem.
Tényleg nem értem. Ezt írtad betű szerint: "a kevesebb utasítás gyorsabb." Erre hoztam rögtön a két példát az intel doksiból, amikor a kevesebb utasítás nem gyorsabb. Akkor mégis hogy igazol téged?
De maradjunk a tőled idézett fenti mondatnál, és akkor úgy is felesleges folytatnunk a megbeszélést, ha ennyibe nézel.
Én ugye épp békejobbot nyújtottam, hogy talán maradjunk a szakmai résznél és ne azzal vágjunk fel, hogy "fejlesztek egy cégnél, ahol majdnem 20e ember dolgozik". Ha ez neked nem megy, akkor lehetőleg tényleg tartózkodj a válaszolástól és ne piszkálódj ilyen "pont engem igazol" odavetett állításokkal, mert ezekre én viszont továbbra is fogok reagálni, tényekkel, amíg lehet. Lásd fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest