- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
Geriman25 #5226 üzenetére
korai? én 10 éves voltam amikor otthon egyedül az iskolakönyvtárból kikölcsönzött (majd szülők által gondosan lefénymásolt
) őskori BASIC könyvekből kezdtem el programozni tanulni
nyilván nem valami húdemagas szinten műveltem, de stabil alapokat adott későbbre (legalábbis ha másra nem, akkor önállóságra nevelt az egyszer biztos)
programozni csak otthon önállóan lehet megtanulni - sok gyakorlással, az hogy elolvasod a könyvet, esetleg néhány feladatot megcsinálsz, nem elég
az ilyen tanuljunk meg X nyelvet 24 óra alatt könyvekből 0-ról kezdve nem lehet megtanulni, ezek csak akkor jók, ha már van gyakorlatod és tudsz programozni másban (a programozás az egy fajta gondolkodásmód, a választott programnyelv csak egy eszköz, amit könnyen le lehet váltani/cserélni)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest