- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
Geriman25 #5226 üzenetére
korai? én 10 éves voltam amikor otthon egyedül az iskolakönyvtárból kikölcsönzött (majd szülők által gondosan lefénymásolt
) őskori BASIC könyvekből kezdtem el programozni tanulni
nyilván nem valami húdemagas szinten műveltem, de stabil alapokat adott későbbre (legalábbis ha másra nem, akkor önállóságra nevelt az egyszer biztos)
programozni csak otthon önállóan lehet megtanulni - sok gyakorlással, az hogy elolvasod a könyvet, esetleg néhány feladatot megcsinálsz, nem elég
az ilyen tanuljunk meg X nyelvet 24 óra alatt könyvekből 0-ról kezdve nem lehet megtanulni, ezek csak akkor jók, ha már van gyakorlatod és tudsz programozni másban (a programozás az egy fajta gondolkodásmód, a választott programnyelv csak egy eszköz, amit könnyen le lehet váltani/cserélni)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ford topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest