- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
az a baj, hogy az adatok valid adatok, mivel egy program használja őket (ez delphi 3-ban vagy 4-ben készült, ezt nem tudni pontosan). a forrás lényegében elveszett, csak a structok definícióját kaptam meg, ami tuti, hogy az, ami, mert stimmel a programban lévő dolgokkal.
Tehát arra gyanakszom, hogy (valószínűlg a string-word-datetime) tengely mentén valamelyiknek a specifikációja megváltozott az újabb Delphi verziókban.De mit kezdjek ezekkel? Van valahol leírás, hogy hogy néz ki "most" (d7) és hogy nézett ki annak idején (d4) az adatok tárolása?
Persze a vége úgyis az lesz, hogy nekiállok szépen byteonként visszafejteni a fileokat, d igyekszem addig találni valami kevésbé időrabló módszert, mert eléggé csúszok ezzel a projecttel

Amúgy ami még nem stimmol: az első helytelen adat egy TDate, ami egy string[20] után következik. A stringben pedig bőven nincs 20 karakter tárolva. Vagyis van, mert ki van töltve a file okosan spacekkel. Legalábbis hexa editoran úgy tűnt nekem. Bár ehhez hülye vagyok, lehet tök rosszul néztem a filet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sorozatok
- Exkluzív órák
- Automata kávégépek
- Gigabyte alaplap topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi